grazia

Vesti

Kako da nosite providnu haljinu sa 58 godina demonstrira zvezda serije "Emili u Parizu"

Na pomen “Emili u Parizu”, reči “šik”“moderno” nisu baš prva asocijacija na seriju, sem ako se konkretno ne preferira na matrijarhat Savoir-a, Silvi Grato. Francuska glumica koja oživljava ovu superiornu ženu, Filipin Leroa-Beliju dokazala je da je njen lični stil podjednako dobar kao u seriji, ako ne i sofisticiraniji.

Na muškoj nedelji mode u Parizu, glumica se pojavila u providnoj, tamno-zelenoj haljini midi dužine, koja joj je, pripijena uz telo, ocrtavala svaki delić kože. 58-godišnja Francuskinja, odvažan izgled uklopila je sa oversized crnim kaputom i metalik sandalama koordinisanim sa blistavo-srebrnim minđušama. Za završni dodir, u stilu svake parižanke, istakla je svoj crveni manikir.

Ne samo da nam je Filipin donela savršenu outfit inspiraciju, koju bismo se možda i usudile da ponesemo nakon ovog statement momenta, već je u pitanju stajling koji bi lako mogao da se prenese i na lik same Silvi, koja ga nosi u popularnoj marketinškoj firmi dok glamurozno zasipa salve uvreda na Emili.

No sama glumica se ne slaže u potpunosti sa ovim konstatacijama, smatrajući da se njen lični stil i ne odražava toliko na ulogu koju igra. “Obožavam da budem previše obučena u “Emili”, jer u privatnom životu uopšte nisam”, izjavila je.

Ipak, ako im je nešto zajedničko, onda je to zasigurno manjak straha od starenja - koje se u njenom slučaju jedva poznaje.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Vesti

Ana Paula Saenz: Power up

Devojka nestvarne lepote, bogate karijere i neko ko ima veliku strast za poslom koji se bavi, u razgovoru sa Grazia magazinom otkriva tajnu svog izgleda ali i svoje planove za budu...