MODA / Vesti

“Najtužnija princeza” prvi put u javnosti nakon kovida

Princeza Šarlin pojavila se na Festivalu televizija u Monte Karlu, prvi put nakon povlačenja iz javnosti zbog kovida – početkom juna.

Princeza, koja je na festival došla u pratnji supruga Princa Alberta II od Monaka, izgledala je zanosno u zelenoj Lanvin haljini u grčkom stilu.

Bivša plivačica i osvajačica Olimpijske medalje, uparila je haljinu sa zlatnim sandalama i zlatnom klač torbom, a ceo izgled upotpunila je dugačkim dijamantskim minđušama. Na jednoj ruci je imala dijamantsku narukvicu koja se slaže sa minđušama, a na drugoj ogromnu dijamantsku narukvicu u dve boje.

Albert i Šarlin družili su se sa gostima festivala, koji traje 4 dana, a ima specijalne projekcije, poslovne radionice, žurke i meet&greets događaje. Ovogodišnji učesnici bili su Dejvid Haselhof, Džejson Prisli, Džejn Sejmur i Džoan Frogat iz serije Downton Abbey.

Ovo je jedan od nekoliko Šarlininih izlazaka, od kada je nestala prošle godine zbog misteriozne bolesti koja ju je, navodno, zamalo ubila i zbog koje je ležala u bolnici u rodnoj Južnoj Africi.

Smeštena u ustanovu za lečenje: Šta se događa sa princezom Šarlin od Monaka?

Kada se vratila u Monako, Albert je rekao za magazine People da se njegova žena suočava sa posledicama bolesti, zbog koje “mora da odmara i da bude pod stalniom nadzorom lekara”, a upitan da li njena bolest ima veze sa njihovim odnosom, odgovorio je: “Ne, njeno javno izuzeće nije private prirode, nema veze sa našim odnosom i ako želite da iznosite još neke spekulacije, znajte da njeno odsustvo nema veze ni sa plastičnom operacijom, niti bilo kakvim estetskim zahvatima na licu”.

A nakon glasina da joj Albert plaća 12 miliona godišnje kako bi ostala u braku sa njim, blizak princezin izvor otkrio je ekskluzivno za Page Six prošlog meseca da jednostavno to nije tačno.

Ona ima dobar predbračni ugovor, ali Albert ne mora da joj plaća da bi bila sa njim. Nakon što je odsustvovala iz javnog života zbog bolesti, Šarlin je presrećna što se vratila Albertu i deci. Zajedno provode svaki slobodan trenutak, a vikendom obavezno otputuju zajedno u prirodu. Albert pruža Šarlin punu podršku i pomaže joj u njenim poslovima, rekao je izvor.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia