grazia

U fokusu

Smeštena u ustanovu za lečenje: Šta se događa sa princezom Šarlin od Monaka?

Od dana kada je bila olimpijska plivačica pa sve do braka sa princem Albertom – život princeze Šarlin od Monaka privlači veliko interesovanje.

Na žalost, ove godine, princeza se našla na svim svetskim naslovnim stranicama zbog njenog narušenog zdravstvenog stanja.

Tim povodom, palata Monako dala je sledeću izjavu:

„U noći 1. septembra, Njeno Visočanstvo princeza Šarlin od Monaka prebačena je u bolnicu nakon što se razbolela zbog komplikacija od ozbiljne ORL infekcije.“

Prema izveštajima, majka dvoje dece se „srušila“, pre nego što je navodno „prevezena“ u bolnicu Netcare Alberlito u Južnoj Africi.

Njeno stanje je od tada bilo „stabilno“, a prošlog meseca princ Albert je za magazin People rekao da je njegova supruga „spremna da se vrati kući“.

Međutim, nakon samo nekoliko dana od njenog povratka kući, objavljeno je da je princeza Šarlin primljena u ustanovu za lečenje izvan Monaka.

 „[Njen povratak] je prošao prilično dobro u prvih nekoliko sati, a onda je postalo očigledno da nije dobro“, objasnio je princ Albert. „Bila je očigledno iscrpljena, fizički i emocionalno.“

Zatim je odgovorio na glasine da je odlazak princeze Šarlin prouzrokovan lošim stanjem u njihovom braku: „To nisu problemi u našem odnosu – ne u odnosu između muža i žene. To je drugačije prirode.“

Princeza Šarlin od Monaka nedavno je dovedena je u vezu sa ruskim milijarderom i bivšim partnerom supermodela Naomi Kembel.

Prema navodima, Vladislav Dorononjin pružio je podršku 43-godišnjoj princezi u periodu njenog lošeg zdravlja.

Princeza Šarlin nedavno je objavila fotografije na Instagramu na kojima je primetan njen veliki gubitak kilograma, kao i drugačiji izgled od onog po kojem je svi pamte.

U galeriji pogledajte navedene fotografije princeze Šarlin, kao i one iz proteklih godina dok je bila uz supruga Alberta i izvršavala mnogobrojne kraljevske dužnosti.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Porodično stablo Guči: Ko su članovi modne imperije?

Baš kao feniks, i Guči je više puta morao da izgori da bi se ponovo izdigao iz pepela, a ovo ciklično ponavljanje istorije traje sada već tačno 100 godina.

U fokusu

Madona još jednom dokazuje da je oličenje seksa, ali ljudima to smeta - zašto?

Madona mora da počne da se ponaša u skladu sa svojim godinama, glasi samo jedan od brojnih negativnih komentara.

U fokusu

Budućnost je prisutna: Novi broj magazina Grazia od danas je u prodaji!

Finale godine je pred vratima i u decembarskom broj magazina Grazia nudimo vam nešto drugačije.

U fokusu

Redak selfi Džulije Roberts nosi važnu poruku o zahvalnosti

Džulija Roberts podelila je svoju fotografiju na Instagramu kako bi obeležila američki praznik Dan zahvalnosti.

Intervju

Amer Mohamad - Eklektika u službi futurizma

Inspirisan nadrealizmom, živopisnim bojama i vibrantnim motivima fotograf Amer Mohamad vodi nas na vanvremensko modno putovanje.

U fokusu

Ovo je Eva: Ćerka Stiv Džobsa koja neće naslediti njegovo bogatstvo

To nije sprečilo Evu da živi luksuznim životom, a sa svojim dosadašnjim dostignućima, verovatno je i više nego spremna da napravi ime za sebe.

U fokusu

Udaje se Dženifer Lopez?

“Znate me, ja sam romantična.”

U fokusu

Zvanično je! Ovaj 28-godišnjak je novi partner Kim Kardašijan

Pit Dejvidson će zvanično morati da drži korak sa Kardašijanovima.