Intimissimi lansira kolekciju majica „Cotone Ultrafresh Supima“

100% prirodni pamuk je glavni lik nove linije Intimissimi majica.

Intimissimi lansira kolekciju Cotone Ultrafresh Supima majica u kojoj je glavna junakinja brazilska manekenka i glumica Bruna Markezine.

Intimissimi predstavlja novi, inovativan i vrlo svež materijal: Ultrafresh Supima Cotton. 100% prirodna tkanina, veoma lagana i samim tim idealna za najpopularniju vrstu odeće koju nose žene: majice.

Majica je savršen odevni predmet koji se kombinuje sa bilo kojom vrstom odeće, od najobičnijih do najelegantnijih stajlinga. Osnovna verzija majice, napravljene od kvalitetnog pamuka, ostaje bezvremenski must-have koji može spasiti bilo koju odevnu kombinaciju za bilo koju priliku. I, ne čudi, ona je apsolutni akter nove Intimissimi linije. Zajedno sa “njom”, još jedna protagonista kampanje: Bruna Markezine, brazilska manekenka i glumica izabrala je da predstavlja kolekciju na snimcima koje je snimio fotograf Rovan Papier.

Raspon nijansi dva modela je veoma širok, počevši od dve – bele i tamno plave. Pored ovih modela, od istog premium pamuka izrađene su i majice sa 3/4 rukavima, kao i modeli dugih rukava.

Bela majica je komad koji ne zna ni starost ni sezonu: sve žene je vole i savršena je u kombinaciji sa bilo kojim odećom. Rođena kao donji veš, majica je prvo pronašla mesto u muškoj garderobi. Američka moda, zahvaljujući filmskoj industriji, proglasila je punopravnim odevnim komadom ulazeći prvo u mušku mitologiju kao „uniforma“ mladih pobunjenika. Ženski modeli stižu šezdesetih godina, pretvarajući jednostavan odevni predmet, rođen bez ikakve estetske, već samo funkcionalne namere, u rafiniran odevni predmet.

Danas se bela majica smatra kultnim odevnim predmetom. Street style zvezde je smatraju legendarnim komadom koji je zahvaljujući jednostavnosti uspeo da osvoji žene širom sveta.

foto:Intimissimi