Intimissimi slavi Dan zaljubljenih novom zavodljivom kolekcijom

Priželjkivana fatalna privlačnost postiže se materijalima poput elastičnog tila i cvetnim uzorcima „tone-on-tone“.

Made with love. Intimissimi i ove godine slavi ljubav, posebno onu koju imamo prema sebi. Intimissimi veruje da ono što se smatra zavodljivim definišu pre svega sve žene i njihov vlastiti pogled na ženstvenost. Tako je kolekcija brenda za Dan zaljubljenih dizajnirana da udovolji prvenstveno onima koji će je nositi sa naglaskom na čipku i prozirne teksture.

Priželjkivana fatalna privlačnost postiže se materijalima poput elastičnog tila, izvezenih cvetnim uzorcima u istom tonu. Tamna i sofisticirana, crna je boja koju Intimissimi predlaže za bodije sa impresivnim izrezima, baby doll sa slatkim malim mašnama, komplete donjeg veša koji se sastoje od grudnjaka i klasičnih gaćica.

Prozirne i moderne teksture osnovni su detalji ove kolekcije donjeg veša koja je dizajnirana da istakne različite oblike ženskog tela, obline koje su različite i lepe na svoj način. Zanimljiv i pametan deo kolekcije pod nazivom “Be My Valentine”  postaje još posebniji uz upotrebu zelene čipke, proizvedene od recikliranih vlakana.

Elegantan aranžman dizajniran je da naglasi dizajne, koji postaju još posebniji pravilnom upotrebom osvetljenja: magični prelomi duga se stvaraju pomoću prizmi, sa zapanjujućim 3D efektima. Tri seta u kolekciji odražavaju tri različita stila ženstvenosti, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama i ličnošću, jer postoji samo jedan način da budete i osećate se zavodljivo.