22 pobednička stajlinga: Najlepše toalete sa dodele Emmy nagrada

Noćas je u Los Anđelesu održana 73. po redu dodela Emmy nagrada. Nakon prošlogodišnje koja je održana u virtuelnom obliku, slavne filmske ličnosti okupile su se uživo na crvenom tepihu povodom najvećeg televizijskog događaja, prikazujući svu raskoš Holivuda.

Ove godine fokus je bio na neon nijansama, pernatim detaljima, vibrantnoj crvenoj boji i elegantnoj crnoj klasici. Izgleda da ovog puta glumci nisu imali previše dilema oko svojih outfita, birajući da prikazu ono što ih najbolje opisuje: prefinjenost, glamur i seksipil.

Od Anje Tejlor-Džoj koja je blistala poput prave holivudske dive u chic Dioru, preko očaravajuće Ketrin Zite-Džouns u Christina Ottaviano toaleti, ali i muškaraca, poput mladog Rege-Žan Pejdža, koji su birali svedenu stylish eleganciju, ove zvezde znale su kako da filmsku scenografiju punu savršenih kostima prenesu i na red carpet Emmy Awards-a.

Ipak, možda najbolji stilski momenat večeri izvela je Elizabet Olsen, u kreaciji svojih sestara, Meri-Kejt i Ešli, demonstrirajući senzualnost diskretnom haljinom.

Predstavljamo vam u galeriji najbolje obučene zvezde večeri.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović