Kim Katral nikada nije izgledala više kao Samanta Džons nego sada

Kada je Kim Katral objavila da će se vratiti u franšizu Seks i grad (na celih 90 sekundi) i povući sa sobom i kostimografkinju Patrišu Fild, svi su se pitali: šta će to nositi. Možda jedan od Alaïa bodikona sa kaišem? Neki arhivski Gucci komad iz ere Toma Forda? Saint Laurent haljinu sa kapuljačom?

Samanta nije bila u kadi – kako su to nagoveštavali dizajneri kostima And Just Like That Moli Rogdžers i Dani Santiago (koji nisu igrali nikakvu ulogu u Kiminom povratku) – ali je bila u zadnjem delu Ubera u metalik kaputu sa zelenom Fendi torbom u krilu. Možda je glumica trebalo da obuče Balmain odelo sa reljefom krokodilove kože, kao što je to uradila dok je prisustvovala modnoj reviji brenda za proleće/leto 2024. u Parizu. Nikada više nije izgledala kao Samanta.

To ne znači da su fanovi bili razočarani kostimom koji je Patriša pripremila za Samantin mini povratak. Samo to: možda nije bilo kao „Novac je moć. Seks je moć“, kao neki od najupečatljivijih izgleda PR majstora u originalnoj seriji. Samanta je duhovno povezana sa Balmain odelom kao što je Keri Bredšo sa beretkom. Ona je oličenje onoga što Olivije I prikazuje u svojim kolekcijama.

Foto: Profimedia, Instagram