Da li biste platili 1000 evra za nošen džins?

Radi se o teksasu iz kog je izvučen maksimalan potencijal.

Kako se lagano vraćamo u normalne životne tokove nakon pandemije, u našim mislima se pojavljuje često pitanje – šta će tačno zameniti trenerke i donji deo pidžame?

Miu Miu, proizvođač najminimalnijih mini sukanja, ima odličan (i možda donekle iznenađujući) predlog: farmerke.

Brend je udružio snage sa Levi’s-om, čija nedavna saradnja uključuje Denim Tears i potrudio se da da odgovor na vrlo važno pitanje kada se ponovo nalazimo na pragu  leta – „Šta ću obući za izlazak posle godinu dana provedenih u helankama?” – jer je ovo teksas u svom najfinijem obliku.

Ema Korin, Lila Grejs Mos i Džordžija Palmer poziraju na upravo objavljenim vizualima reklamne kampanje, koje je uradio Džoni Dufort, a svaka od njih nosi komade od teksasa koji su pažljivo ukrašeni “dijamantima” ili zakrpama od metalik kože.

Najbolji deo je, naravno, to što je kolekcija proslava najdražih i kultnih komada najpoznatijeg brenda teksasa i kao takva, unapređena od strane Miu Miu sadrži najbolji izbor –  muške 501 farmerke i  teksas jakne iz 80-ih i 90-ih, koje su zatim ručno ukrašene kristalima i biserima u onome što će megafanovi prepoznati kao izrazito „Miu Miu“.

Farmerke su ukrašene satenom u boji slonovače, dok su teksas jakne akcentovane džinovskim čipkastim kragnama. Ne postoje dva ista komada u kolekciji, što znači da ne bi mogla biti prikladnija za leto koje će nas navesti da razmišljamo o svom ličnom stilu više nego ranije. Ako tražite posebnu odeću koja će definisati vaš stil i učiniti ga jedinstvenim, došli ste na pravo mesto.

Kada Miu Miu lansira svoju kolekciju ?

Kolekcija će biti predstavljena u Selfridgesu-u u Londonu počevši od 17. maja i u 18 prodavnica Miu Miu širom sveta.

Koliko košta nova kolekcija Miu Miu?

Ne zavaravajte se, ovo nisu one farmerke koje biste obukli da odete do supermarketa, činjenica će, bez sumnje, biti evidentnija čim vidite etikete sa cenama. Farmerke ukrašene dijamantima, sa svilenim satenom, koštale bi vas oko 1.130 funti, dok odgovarajuća jakna, koja se isporučuje u kompletu sa cvetnom i belom kragnom košta 1.510 funti. Košulje iz ove kolekcije, koje su dostupne u mnoštvu boja i prozirnih materijala, koštaju 885 funti, dok su možda i najprimamljiviji ukrašeni šortsevi koji mogu biti vaši po ceni od 1570 funti.