grazia

Vesti

Šta će Konstrakta zapravo nositi na Evroviziji 2022?

Od uniforme bolničarke, preko kreativnih formi domaćih dizajnera – od kako se Konstrakta pojavila na Beoviziji sa pesmom “In corpore sano” pa do same pobede i pojavljivanja na raznim press konferencijama i predstavljanja numere, njen scenski stajling se razvijao, zadržavajući suštinsko: medicinski sinonim bele boje.

Outfit o kom se puno pričalo sa njenog nastupa u Hrvatskoj, a koji je i nedavno ponovila na konferenciji za novinare, potpisuju dizajnerka Lalica (Aleksandra Lalić) koja se krije iza fantastičnih palazzo krem pantalona voluminoznih nogavica, kao i brend Jebiga čija je bela majica činila gornji deo Konstraktinog stajlinga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zemlja gruva (@zemlja_gruva)

Tom prilikom, naši mediji saznali su da srpsku predstavnicu Evrovizije stilizuje (i stilizovaće je za glavno veče) kostimografkinja Ivana Kesić koja je odlično pronikla u srž estetike umetnice koja mora biti zdrava. Tim je odlučio da Konstrakta nosi odeću samo domaćih dizajnera – što će dodatno promoviše i predstavlja našu zemlju na najbolji način, pa se na listi nalaze naši poznati brendovi poput Just Mashine, Mishka, Dulsineja, Klashnja, Fckin lion, Mom pants...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by escYOUnited (@escunited)

A šta je krajnji izgled Konstrakte na Evroviziji 2022 koja počinje 10.maja? Ostaće prvobitna ideja belog outfita ali ne i klasična uniforma medicinske sestre (što smo već i shvatili), dok performans verovatno neće biti promenjen, kao ni srpski jezik na kom je pesma i optevana.

Foto: Instagram

Priredila: T.Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Vesti

Ana Paula Saenz: Power up

Devojka nestvarne lepote, bogate karijere i neko ko ima veliku strast za poslom koji se bavi, u razgovoru sa Grazia magazinom otkriva tajnu svog izgleda ali i svoje planove za budu...

Inspiracija

Kako nositi ružičastu po uzoru na Kim Kardašijan

Upozorenje, neki od ovih stajlinga su samo za najhrabrije

Vesti

Pogledajte preporuku Sare Jo za najblistavije praznične zabave!

U Deichmannu pronađite sve što vam je potrebno da svaki prijem ili proslavu ove zime pretvorite u nezaboravnu, blistavu noć!