Frizer Megan Markl dao odgovor Konstrakti

Ana Đurić, tačnije Konstrakta, odnela je pobedu na Beoviziji svojom pesmom “In corpore sano”, kojom će predstavljati Srbiju u maju na Evroviziji u Torinu. Maestralna izvedba umetnice, koja je odjeknula čitavim svetom, povukla je za sobom mnoga diskutabilna pitanja, ali ono iz uvodnog stiha “U čemu je tajna zdrave kose Megan Markl, u čemu je tajna?” iskristalisalo se kao najzanimljivije.

Toliko, da se oglasio i sam frizer vojvotkinje od Saseksa, Džordž Nortvud, otkrivajući koja je zaista tajna zdrave kose Megan Markl.

„Jedan od mojih prepoznatljivih stilova su „nedovršeni“ talasi. Tako kosa izgleda šik i prirodno bez puno napora, te ostavlja utisak zdrave kose, jer može prikriti dosta nedostataka“, rekao je stilista.

Dobar sprej za volumen ili teksturu može biti odlična baza za stajling. Bez obzira je li vaša kosa u dobrom stanju ili ne, korišćenje proizvoda za povećanje volumena pre oblikovanja daće iluziju gušće, zdravije kose. Pegla za ravnanje kose može uzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta u beživotnoj kosi i ukloniti svu prirodu iz frizure, dok figaro dodaje volumen“ , objasnio je za britanske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Misterija rešena!

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.