Kraljica Leticija u romantičnoj svilenoj kaftan-haljini koja krije neobičnu tajnu

Jesenje sunce navelo nas je na razmišljanje o nekim od najefektnijih komada koje smo videli ovog leta, jedan od njih je ovaj predivan damski kaftan.

Elegantna Leticija još jednom je ovog leta demonstrirala kako se predivan svileno-lanen kaftan nosi u ležernom stilu. 

Nežno roze haljinu V-izreza, kratkih rukava i midi dužine, stilizovala je pojasom oko struka, koji je istakao njenu vitku figuru. Za ovu priliku odabrala je prirodan make up sa fokusom na maskaru. Nakit je svela na minimum noseći samo alke.

Kraljica je izgledala veoma šik sa kosom vezanom u messy punđu, dok je izgled je zaokružila crnim espadrilama, koje su njena omiljena obuća za šetnju po gradu.

Ipak ovo nije hajlajt njenog pojavljivanja. Iza svilene toalete španskog modnog brenda Dir Prudens, krije se iznenađujuća činjenica. Osnivačica i dizajnerka ove kuće, Kasilda Arizon, koja je i kreirala ovu haljinu, otkrila je da je pri odabiru komada koje će nositi, Leticija insistirala i da plati svoju porudžbinu.

Ovo inače nije slučaj, jer dizajneri i brendovi obično šalju odeću članovima kraljevske porodice – kao poklon. Vrednost haljine je 105 dolara i u onlajn prodaji se nalaze još sedam komada. Kasilda naglašava da je Leticijina haljina, ipak, limited edition, napravljena od lana i svile, dok su one sa web sajta od pamuka i lana, što ovu toaletu čini još više posebnom.

Foto: Profmedija

Pripremila: T.Mišović