grazia

U fokusu

Promenila je samo jednu stvar nakon udaje svoje ćerke: Kakav to život vodi majka Megan Markl?

Krucijalni životni korak koji je morala da načini.

Dorija Regland živi u Los Anđelesu, nedaleko od kuće u Montesitu u kojoj Megan i Hari odgajaju svoje dvoje dece, dvogodišnjeg sina Arčija Harisona i kćerku Lilibet Dajanu, koja je rođena 4. juna ove godine.

Ragland je bila jedini član Meghanine porodice koji je prisustvovao kraljevskom venčanju u maju 2018.

Kraljevska porodica potrudila se da Doriju dočeka raširenih ruku, te je instruktorka joge Dorija imala prilike i da popije čaj sa kraljicom Elizabetom II i pokojnim princom Filipom u zamku Vindzor.

Dve godine kasnije, Hari i Megan su šokirali planetu kada su objavili svoje planove da se povuku sa viših dužnosti i preselili se u SAD, srećni što će glumica živeti bliže svojoj majci.

Međutim, lični život Megan Markl odigrao je ulogu u odluci njene majke Dorije Regland da napusti posao socijalne radnice na klinici za mentalno zdravlje u Los Anđelesu.

"Dorya je donela vrlo tešku odluku da napusti posao na klinici jer je bilo mnogo poziva iz medija koji su tražili da razgovaraju s njom zbog udaje njene ćerke za princa Harrija", kaže upućeni. "Za Doriju je to postalo previše i razmišljala je o odsustvu, ali je shvatila da će se interesovanje nastaviti tek nakon venčanja."

Prema izvoru, socijalna radnica je razmišljala o tome da "započne svoju privatnu praksu“ i nastavlja da radi kao instruktor joge.

Nakon toga, prema izveštajima, majka Megan Markl dobila je posao finansijskog direktora, sekretara kompanije, kao i izvršnog direktora u kompaniji za negu starijih osoba na Beverli Hilsu.

Dorija Regland i dalje je izuzetno praćena kada god se pojavi na ulicama Los Anđelesa, a zanimljivo je videti kako i dalje neguje svoj specifičan stil, koji se umnogome razlikuje od propisanih elegantnih izgleda na svečanostima poput kraljevskog venčanja ili prijema kod britanske kraljice.

U galeriji pogledajte nekoliko najsvežijih fotografija majke Megan Markl.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Porodično stablo Guči: Ko su članovi modne imperije?

Baš kao feniks, i Guči je više puta morao da izgori da bi se ponovo izdigao iz pepela, a ovo ciklično ponavljanje istorije traje sada već tačno 100 godina.

U fokusu

Madona još jednom dokazuje da je oličenje seksa, ali ljudima to smeta - zašto?

Madona mora da počne da se ponaša u skladu sa svojim godinama, glasi samo jedan od brojnih negativnih komentara.

U fokusu

Budućnost je prisutna: Novi broj magazina Grazia od danas je u prodaji!

Finale godine je pred vratima i u decembarskom broj magazina Grazia nudimo vam nešto drugačije.

U fokusu

Redak selfi Džulije Roberts nosi važnu poruku o zahvalnosti

Džulija Roberts podelila je svoju fotografiju na Instagramu kako bi obeležila američki praznik Dan zahvalnosti.

Intervju

Amer Mohamad - Eklektika u službi futurizma

Inspirisan nadrealizmom, živopisnim bojama i vibrantnim motivima fotograf Amer Mohamad vodi nas na vanvremensko modno putovanje.

U fokusu

Ovo je Eva: Ćerka Stiv Džobsa koja neće naslediti njegovo bogatstvo

To nije sprečilo Evu da živi luksuznim životom, a sa svojim dosadašnjim dostignućima, verovatno je i više nego spremna da napravi ime za sebe.

U fokusu

Udaje se Dženifer Lopez?

“Znate me, ja sam romantična.”