Na modnom radaru: Ovo su najbolje letnje haljine za žurke

Trenutno smo u jeku sezone žurki, za koje smo tokom leta skoro uvek dobro raspoloženi. Večito pitanje koje se postavlja neposredno pred sam izlazak odnosi se na izbor odeće i šta je to u čemu ćemo zablistati, a kada na to pomislimo u prvom trenutku nam “sine” haljina kao logičan izbor.

Ukoliko niste upoznate sa trendovima haljina koji nas prate tokom ovog leta, a odnose se na partije, oni su drugačiji od prošlogodišnjih, i manifestacija su sjajnih ukrasa, uskih silueta i raskošnih tekstura. Na podijumu za igru ili za šankom u letnjem baru, ove sezone viđamo i prozračne haljine sa klasičnim cvetnim printom i izreze. O da, izrezi su svuda oko nas.

Ako ste u potrazi za savršenom letnjom haljinom za žurke, potragu svedite na model u kome ćete se osećati dobro i koja laska vašem preplanulom tenu. Naravno odabir maksimilističkih aksesoaravisokih sandala na platformu uvek je dobar izbor ukoliko to događaj zahteva.

U nastavku teksta pripremili smo vam neke od inspiracija koje će vam dobro doći kada su interesantni letnji dani  i letnje noći u pitanju.

Žurka na bazenu

Najučestalije letnje žurke su one na bazenu. S’obzirom na opuštenu prirodu događaja kaftan sa cvetnim printom idealan je za dane okupane suncem.

Hajde da plešemo!

Unesite duh zabave i umesto večere u restoranu birajte podijum za igru. Boja fuksije (optočena kristalima ili ne) učiniće da doslovno zablistate.

Svetleći efekti

Birajte haljinu koja replicira efekat disko kugle, a ujedno je i udobna da u njoj možete da plešete celu noć.

Mala crna haljina

Okupljanje sa bliskim prijateljima predstavlja savršen trenutak da eksperimentišete sa izgledom. Skupite hrabrost (ukoliko do sada niste) za malu crnu asimetričnu haljinu sa izrezima i ispijanje večernjeg martinija može da počne.

U boji mleka

Neodoljiva i optimistična nijansa koja je ove godine svuda oko nas, zasigurno predstavlja jedan od osnovnih komada kada su letnje žurke u pitanju.

Priredila: M.K
Foto: Profimedia, Instagram