Ko sedi u prvom redu na Nedelji mode u Njujorku?

Lica i zvanice koje sede u prvom redu na revijama podjedanko su važne kao i same kolekcije. A ko se do sada našao na ovom mestu, otkrivamo vam u nastavku.

 

O modnim linijama američkih dizajnera već ste imali prilike da čitate. Međutim, danas smo se fokusirali na njihove zvanice, odnosno ljude koje su ovi modni magovi odlučili da prime u svoje avenije i da oni budu prvi koji će imati prilike da vide njihovu odeću.

Prvi red oduvek je bio čuven i poznat po tome da ukoliko vas neko od kreatora smesti u isti, znači da poštuje vaš ukus i sud i da ste mu jedan od najbithijih atendenata.

Naravno, ovo mesto uvek je rezervisano za modne urednike i predstavnike portala i magazina, ali i za influensere i poznate ličnosti koji će na svojim društvenim mrežama praviti pomamu oko kolekcije određenog kreatora.

Ova nedelja u SAD, tačnije u Njujorku ugostila je mnoge. Od sestara Kardašijan i njihove majke, preko Marte Stjuart i Nikol Riči, pa sve do Kejti Holms, Kejt Mos i Šona Mendeza. Pored njih, tu su bila i druga slavna imena, a ko se sve našao na spisku zvanica njujorških dizajnera pogledajte u galeriji.

Tekst: Aleksandar Nastasijević

Foto: Profimedia