Predviđamo: Ovo su cipele koje će obeležiti 2022. godinu

Bez obzira na to u kom ste modnom taboru, onom koji se “kune” u patike ili onom koji ne može da zamisli dan bez visokih potpetica čak i u najležernijoj varijanti, jedno je sigurno – dobar par cipela na štiklu nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Verujte, kao predstavnica prvog modnog tabora, toliko puta sam sa čežnjom gledala u sve te prelepe salonke maštajući da samo umem da hodam u njima… No, ništa me ne košta da maštam, zar ne?

Uglavnom, ljubiteljke potpetica obradovaće činjenica da se na radaru modnih znalaca pojavio model cipela koji opasno preti da osvoji status kultnih u 2022. godini iako zapravo nismo videli ni delić onoga što nas u modnom svetu u toku naredne godine očekuje. Onda možete da zamislite koliko su samo veličanstvene!

Pročitajte još: 10 kultnih cipela Keri Bredšo koje smo poželeli da imamo

Reč je o nekada izuzetno popularnim salonkama sa otvorenom petom koje su tokom 50-ih nosile Koko Šanel i Merlin Monro u *onoj* sceni sa suknjom, a koje su tokom 80-ih dobile sasvim drugačiji, nešto elegantniji vajb. Takođe, svi se sećamo Diorovih J’adior salonki sa otvorenom petom i mašnom koje su sve trendseterke nosile tokom 2017. Danas, San Loran je taj koji postavlja nova modna pravila u ovom pogledu, a koja ostali brendovi bespogovorno prate.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte modele koje ćemo sasvim sigurno viđati svuda u 2022!

Foto: Instagram, Promo

Priredila: Ivana Tomić