Selma Hajek izazovnim dekolteom skrenula pažnju sa prvog ćerkinog pojavljivanja na crvenom tepihu

Mlada Valentina privukla je pažnju javnosti dolaskom na premijeru filma u društvu svoje slavne majke.

Na premijeri filma “Večiti” u Dolbi teatru u Holivudu, Selma Hajek se u ponedeljak pojavila na crvenom tepihu zajedno sa ćerkom Valentinom.

55-godišnja glumica nije se ustezala od izazovnog izgleda, te je odabrala stajling koji istovremeno podrazumeva duboko dekoltirani izrez, ali i visoki izrez na butini, čime je pokazala da ne mari ni za kakva pravila u modi (ako takva još uvek postoje).

Reč je o crnoj Guči haljini sa peplum detaljom na gornjem delu i sa bogatom zlatnom postavom koja je provirivila i akcentovala čitavu kombinaciju.

Glumica je odlučila da na događaj povede i ćerku Valentinu koju deli sa suprugom Fransoa-Anri Pinoom, inače vlasnikom luksuzne Kering grupacije.

Valentina je retko prisutna na društvenim događajima, ali i na društvenim mrežama, gde je Selma krajem septembra objavila njenu fotografiju povodom 14. rođendana.

Ulogu superheroja koju njena majka igra u Marvelom novom ostvarenju, prokomentarisala je sledećim rečima: “Ona je kul, kul je.”

Tinejdžerka je odenula Sen Loren haljinicu sa polka-dot printom, uz lakovanu torbu i čizme od prevrnute kože.

I majka i ćerka su nosile ravnu puštenu kosu, s tim da je Valentina imala osenčene pramenove boje meda koji su pristajali njenom mladalačkom looku.

U galeriji pogledajte kako su čuvena glumica i njena ćerka izgledale na premijeri filma početkom ove nedelje.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević