Selma Hajk kao omiljena trendseterka kupaćih kostima

Bezvremenska bikini boginja Ursula Andres dobila je svoju (apsolutno opravdanu) naslednicu. Da, govorimo o latino zvezdi, Selmi Hajk, koja je, s razlogom, napravila bum na internetu svojim fotografijama u različitim modelima kupaćih kostima.

Supruga jednog od najvećih igrača u modnoj industriji CEO Keringa, Fransoa-Henri Pinoa, ne samo da je svesna svog tela, već ima i odličan osećaj za trendove, što veoma dobro stilski izražava. Tako nas je u više navrata inspirisala sjajnim modelima svojih mnogobrojnih kupaćih kostima.

Među favoritima izdvojili smo jednodelni YSL kupaći leopard printa sa vezivanjem oko vrata, kao i nešto zatvoreniji azurno-plavi model. U najvećem jeku prikazivanja filma „House of Gucci“, Salma je izvadila još jednog keca iz rukava, postavljajući fotografiju iz bazena u indigo-plavom kupaćem kostimu sa logom Gucci, koji je postao najveća žudnja fanova ovog brenda.

U svojoj 55-oj godini, sirena sa velikog platna ne krije da su upravo ovo njene najbolje godine u kojima joj život tek počinje, što i pokazuje u svakom hashtagu viva la vida. Za vizuelni doživljaj svih kostima i bikini inspiraciju posetite našu galeriju.

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović