grazia

Vesti

Tema nedelje: Sve što treba da znate o venčanju Paris Hilton

Otmena venčanica krojena je po uzoru na slavnu haljinu Grejs Keli.

Zvanično je: udala se Paris Hilton! Preduzetnica, televizijska zvezda i DJ venčala se sa 40-godišnjim investitorom Karterom Reumom na porodičnom imanju u Bel Eru.

O početku veze sa svojim sadašnjim suprugom Paris kaže: „Karter i ja smo prijatelji više od 15 godina. Na okupljanju povodom Dana zahvalnosti 2019. ponovo smo se povezali. Ostalo je istorija.“

U februaru, Karter je zaprosio Paris na zajedničkom rođendanskom odmoru na privatnom ostrvu, vereničkim prstenom sa smaragdima koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luja Kartijea. „Bilo je tako romantično”, priseća se Paris.

Mladenci su se venčali u četvrtak, 11. novembra što predstavlja određenu simboliku, ali i marketinšku odluku: „11:11 je oduvek bilo moje omiljeno doba dana. To je moj podsetnik da zamislim želju i budem otvorena za čuda“, objašnjava Paris.

Nevesta je pokrenula i svoju novu medijsku kompaniju, 11:11 Media, pod čijim će pokroviteljstvom biti snimljena TV emisija pod nazivom “Zaljubljena Paris”.

Na nekadašnjem imanju svog dede, naslednika Konrada Hiltona, Paris je odšetala do oltara u custom made Oscar de la Renta venčanici, uz izvođenje pesme “Can’t Help Falling in Love”.

„Zamišljala sam da upravo ovde imam svoje venčanje iz bajke i neverovatno je da se to zaista i ostvarilo”, priznaje ona.

Balska haljina posedovala je elegantne duge rukave dok je na središnjem delu bio ušiven prozirni korset, prekriven cvetnom čipkom koja se prelivala na punu suknju od tila.

Hilton je ponela i raskošni veo izvezen istovetnom čipkom koja je bila na njenoj haljini.

U trejleru za njen novi serijal u kojem su dokumentovane pripreme za ovo glamurozno venčanje, Paris je probala mnoštvo dizajna, a rekla je i kako će promeniti čak deset svečanih haljina u toku proslave.

U galeriji vam donosimo fotografije sa venčanja iz bajke Paris Hilton.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Pročitajte još

Povezane teme

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Vesti

Ana Paula Saenz: Power up

Devojka nestvarne lepote, bogate karijere i neko ko ima veliku strast za poslom koji se bavi, u razgovoru sa Grazia magazinom otkriva tajnu svog izgleda ali i svoje planove za budu...