MODA / Vesti

Tema nedelje: Sve što treba da znate o venčanju Paris Hilton

Otmena venčanica krojena je po uzoru na slavnu haljinu Grejs Keli.

Zvanično je: udala se Paris Hilton! Preduzetnica, televizijska zvezda i DJ venčala se sa 40-godišnjim investitorom Karterom Reumom na porodičnom imanju u Bel Eru.

O početku veze sa svojim sadašnjim suprugom Paris kaže: „Karter i ja smo prijatelji više od 15 godina. Na okupljanju povodom Dana zahvalnosti 2019. ponovo smo se povezali. Ostalo je istorija.“

U februaru, Karter je zaprosio Paris na zajedničkom rođendanskom odmoru na privatnom ostrvu, vereničkim prstenom sa smaragdima koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luja Kartijea. „Bilo je tako romantično”, priseća se Paris.

Mladenci su se venčali u četvrtak, 11. novembra što predstavlja određenu simboliku, ali i marketinšku odluku: „11:11 je oduvek bilo moje omiljeno doba dana. To je moj podsetnik da zamislim želju i budem otvorena za čuda“, objašnjava Paris.

Nevesta je pokrenula i svoju novu medijsku kompaniju, 11:11 Media, pod čijim će pokroviteljstvom biti snimljena TV emisija pod nazivom “Zaljubljena Paris”.

Na nekadašnjem imanju svog dede, naslednika Konrada Hiltona, Paris je odšetala do oltara u custom made Oscar de la Renta venčanici, uz izvođenje pesme “Can’t Help Falling in Love”.

„Zamišljala sam da upravo ovde imam svoje venčanje iz bajke i neverovatno je da se to zaista i ostvarilo”, priznaje ona.

Balska haljina posedovala je elegantne duge rukave dok je na središnjem delu bio ušiven prozirni korset, prekriven cvetnom čipkom koja se prelivala na punu suknju od tila.

Hilton je ponela i raskošni veo izvezen istovetnom čipkom koja je bila na njenoj haljini.

U trejleru za njen novi serijal u kojem su dokumentovane pripreme za ovo glamurozno venčanje, Paris je probala mnoštvo dizajna, a rekla je i kako će promeniti čak deset svečanih haljina u toku proslave.

U galeriji vam donosimo fotografije sa venčanja iz bajke Paris Hilton.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević