grazia
X

U fokusu

Sada je zvanično: Paris Hilton se udaje

Glumica, pevačica i bivša naslednica carstva Hilton je 17. februara proslavila  40. rođendan.

Na svoj rođendan, Paris je odlučila da podeli sa pretiocima na Instagramu važan događaj za nju - dobila je ponudu za brak od svog partnera, biznismena Kartera Reuma.

Veridba para dogodila se 13. februara na jednom od privatnih ostrva.

„Tako sam uzbuđena zbog sledećeg poglavlja u svom životu i zbog toliko pouzdanog partnera“, rekla je Paris. „Naš odnos je ravnopravan. Činimo jedno drugo boljim. Čekanje se isplatilo! "

Nakon što je Paris izgovorila sudbnosno „Da“, par je otišao na fotografisanje na plaži. Na romantičnim snimcima pored okeana, Paris pozira u sjajnoj beloj haljini sa V-izrezom, a graciozna tijara Loschy krasi joj glavu. Reum je svojoj verenici poklonio dijamantski prsten smaragdno rezanog dizajna koji je dizajnirao Jean Dousset, praunuk legendarnog Louisa Cartiera.

 Paris Hilton i Karter Reus upoznali su se pre nešto više od godinu dana. Par se prvi put zvanično zajedno pojavio 5. januara na Zlatnom globusu. Od tada su nerazdvojni. Kao što primećuju njeni prijatelji, zahvaljujući karantinu, ona i Karter su se posebno zbližili i bolje upoznali.

"Kao neko ko je stalno putovao, dobila sam priliku da ostanem kod kuće i preispitam ono što mi je bilo važno. Moja veza i vreme sa Karterom bili su mi poklon", kaže Paris Hilton.

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Libido na akciji

Industriji seksualnog wellnessa predviđa se globalni rast, meren desetinama milijardi dolara. Vreme je da se upoznate s ovim pokretom ako već niste.

U fokusu

Najupečatljviji nastupi sa Super Bowla svih vremena

U susret muzičko-sportskom spektaklu koji nas očekuje za samo 2 nedelje, predstavljamo vam najbolje performanse muzičkih zvezda koji su ikada nastupili na pauzi tokom poluvremena

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena - kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Kejti Peri i Miranda Ker prisustvovale su gala manifestaciji u Los Anđelesu.

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima