Vanilla Girl: Najnoviji modni trend koji je preplavio internet

Svedočili smo estetici clear girl, weird girl, that girl, balletcore, barbiecore a sada se na TikToku pojavio nov trend koji bi trebalo da dodate na listu: Vanilla Girl.

Vanilla girl je udoban i minimalistički stil koji se bazira na krem boji. Ova devojka se budi u svojoj bež sobi, obučena u udobne pletenine dok sebi pravi šolju slatkog latte-a i beleži svoje dnevne manifeste.

Jedna od najvećih privlačnosti estetike, zasigurno je i to što je jedna od najlakših za implementiranje u svakodnevnu rutinu. Vanila devojka u suštini kombinuje kremastu paletu boja, mekanu odeću (po mogućstvu pleteninu i odgovarajuće komplete) i minimalistički beauty izgled. Drugim rečima – sve što podseća na vanilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Sa preko 155 miliona pregleda #vanillagirl dominira TikTokom. Kao i većina trendova, vanila devojka ide dalje od mode i zalazi u lifestyle. Da, skrolujte kroz hešteg i naići ćete na beskrajne video snimke „Vanilla Girl Outfit Inspo“, ali takođe susrešćete se sa jednakom količinom inspiracije za lepotu, negu kože i dekoraciju doma.

Bez obzira da li vam se dopada ova krem estetika ili više volite da se držite nečeg malo šarenijeg, vanilla girl je tu da ostane. Iako se proleće brzo približava, stil vanila devojke savršeno će vam poslužiti tokom ovih hladnih dana.

Dok se nov trend neizbežno ne pojavi i ne zauzme tron, mi ćemo za sada biti Vanilla Girl.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.