grazia

Film

5 stvari koje niste znali o Florens Pju

Neke od njih će vas potpuno šokirati

Florens Pju jedna je od najzabavnijih članica mladog Holivuda. Prethodna godina bila je veoma uspešna za mladu glumicu koja je rođena u Oksfordu. Igrala je u filmu The Wonder, Sebastijana Lelija ali i kao sve zbunjenija i očajnija mlada domaćica u filmu Olivie Wild, Ne brini, draga, dodajući svojoj već dugoj listi nezaboravnih.

Ali izgleda da ima još mnogo toga da se otkrije o Pju osim njene glume koja ostavlja bez daha. U nastavku pročitajte 5 stvari koje možda niste znali o njoj.

Pjuova je veliki gurman. Poznata je po svojim šarmantnim video snimcima „Cooking With Flo“ na Instagramu, a njeno umeće u kuhinji ima smisla, s obzirom na to da njen otac poseduje restorane, ili tačnije, eklektičnog niza lokala, koji se sastoje se iz meksičkih, marokanskih, španskih i drugi kuhinja.

Karijeru je otpočela kao pevačica na YouTube-u. Pa ne baš, ali dok je glumila u filmu Kerol Morlej, The Calling iz 2014. godine, rediteljka je otkrila video snimke na kojima Florens peva balade koje je postavila na IouTube pod imenom Flossie Rose, zahvaljujući kojima je Morlej scenario da bi njen lik, Ebi, postala muzičarka.

I dalje je u grupnom četu “Male žene”. Pju i njene kolege iz filma imaju grupni čet koji se uglavnom sastoji od fotografija svih njih u njihovim smešnim kostimima. A ime grupe je “Big Chicks”.

Sama je izvodila skoro sve kaskaderske scene u filmu “Black Widow. Rediteljka ovog filma, Kejt Šortlend je rekla da je Florens uradila 90% svojih vratolomija u akciono-avanturističkom trileru dok je snimala u Budimpešti, što nije mali podvig s obzirom na količinu tih scena koje se dešavaju u filmu.

Opsednuta je jorkširskim čajem i nosi ga svuda sa sobom. „Uvek imajte torbu putne veličine punu kesica čaja iz Jorkšira jer nikad ne znate kada će vam zatrebati“, našalila se u jednom intervjuu.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Povezane teme

Film

10 filmova i serija koje gledamo ovog juna

Pripremite kokice i smestite se udobno.

Film

Doživite lično "Seks i grad" iskustvo

Kultna serija slavi 25 godina, a fanove čekaju brojna iznenađenja.

Muzika

Obožavamo njene pesme, a da li smo pogledali sve filmove?

Top pet ostvarenja u kojima glumi Tina Tarner.

Lifestyle

Održano prvo regionalno takmičenje barmena u pravljenju koktela „Schweppes Mixology“

Iskustvo, istančan ukus i kreativnost ukrstilo je 26 barmena iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, na finalnoj večeri takmičenja „Schweppes Mixology, kokteli sa karakterom“.

Film

Filmska preporuka: Nova verzija "Male sirene" koju smo jedva dočekali u bioskopima!

Evo zašto bi već danas trebalo da nabavite svoju kartu za podvodnu bajku

Film

Prvi put s mamom na crvenom tepihu: Kejt Blančet predstavila sina na Filmskom festivalu u Kanu

Glumica je na premijeru filma Killer of the Flower Moon došla u društvu najstarijeg deteta.

Lifestyle

Nova saznanja o NLO-ima! Pentagon zabrinut zbog jedne stvari! Evo i koje

U pet jednočasovnih nastavaka emisija se bavi izveštajima o nedavnim događajima.

Film

Ljubavna priča za odrasle

Film Kajmak nam obećava provokaciju i šok sa bioskopskog platna.