grazia

Film

"I tek tako"... serija dobija svoju drugu sezonu

Sinoć je HBO objavio da veoma uspešan nastavak “Seks i grada”, pod nazivom “And just like that”, dobija svoju drugu sezonu. Serija nam je prikazala glavne junakinje Keri Bredšo, Šarlot Jork i Mirandu Hobs (bez Samante Džouns) u 50-im godinama, i njihov život u postpandemijskom Njujorku.

Prema zvaničnom saopštenju za štampu, And Just Like That... imala je najjači debi od svih HBO Max serijala do sada, a pored glavnog producenta Majkl Patrik Kinga, i Sara, Sintija i Kristin biće izvršni producenti serijala.

„Oduševljen sam i uzbuđen što mogu da ispričam još priča o ovim živahnim, smelim likovima koje igraju ovi moćni, neverovatni glumci“, rekao je King u izjavi povodom obnavljanja serije. „Činjenica je da smo svi oduševljeni. I tek tako... naš seksualni život se vratio."

And Just Like That... postao je pokretač mnogih razgovora čim je debitovao u decembru. Prva sezona imala je nekoliko trenutaka koji su izmestili kulturu serije, uključujući smrt Mr. Biga (koju su pratile I optužbe protiv glumca Kris Nota za seksualno napastvovanje), odsustvo Samante Džouns, odlazak Stenforda Bleča usled smrti glumca Vili Garsona i, naravno, uvođenje lika Če Dijaz, koji je podstakao Mirandu da preispita svoju seksualnost.

A šta nas tek očekuje u drugoj sezoni? Jedva čekamo da vidimo! Do tada podsetimo se u našoj galeriji najupečatljivijih momenata iz prvog dela serije.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Muzika

Tipična mama: Rijana deli smešne snimke svoje bebe

"Dečak se ljuti jer ne ide na Dodelu Oskara".

Film

10 filmova i serija koje gledamo u martu

U duhu proleća, unosimo svežinu novim kinematografskim izdanjima.

Knjige

Kijanu Rivs napravio je strip po sopstvenom liku

A prva zemlja van Amerike koja je otkupila prava na objavljivanje je Srbija

Film

Snima se film o moćnom italijanskom paru Ferari

Jedni su ih poštovali skoro koliko i papu, a drugi mrzeli zbog despotizma