SCENA / Film

Film

Dve decenije kasnije: Evo kako izgledaju Džeki, Kelso, Dona, Erik i Fez u “Veselim 90-im”!

Kada je objavljena vest da će se ekipa iz serije “Vesele 70-te” ponovo okupiti, nastavljajući najzabavniju priču 15 godina kasnije, zvučalo je previše dobro da bi bilo istinito.

Međutim sa objavom prvog trejlera “Veselih 90-ih”, stvar je bila izvesna. Čuvena petroka, Erik, Dona, Džeki, Kelso i Fez, vraća se u dobro poznati Vinskonsin i 1995. godinu. Ovog puta, odgovorni za pravljenje nestašluka nisu oni, već njihovi potomci – na čelu sa Erikovom I Doninom ćerkom, Lejom.

S druge strane, uloga dežurnog policajca i dalje će pripadati dedi Redu, dok će baka Kiti ponovo biti tampon zona između svih njih.

Dok smo se tokom gledanja prve najave za drugu sezonu serije pitali – gde su i kako će izgledati Erik, Dona, Džeki, Kelso i Fez (izuzev Hajda, jer se glumac Deni Masterson neće pojaviti u sitkomu zbog optužbi za silovanje), stigao nam je drugi trejler koji nam je otkrio sve.

Fez je sada vlasnik frizerskog salona i glavna klijentkninja mu je Kiti, a u klipu vidimo i ostalu četvorku. Pogledajte u nastavku.

Foto: Profimedia, video: youtube

Priredila.: T.M.