grazia

Film

Ejdan Šo i Keri Bredšo ponovo zajedno: Džon Korbet pridružuje se II sezoni serije "I tek tako..."

Vest da se u drugoj sezoni ekipi serije And Just Like That… pridružuje glumac Džon Korbet, koji je u Seksu i gradu igrao dečka glavne junakinje Keri Brešo, fanove je lansirala u orbitu zadovoljstva, posebno one koji su igrali za Ejdan Šo tim (nasuprot drugima u Zverka timu).

Informacija još uvek nije zvanično potvrđena, ali su vest, o kojoj se šuška od kada je najavljena II sezona serije – u martu ove godine, preneli svi svetski mediji.

Korbet bi trebalo da reprizira ulogu šarmantnog, dobrog i ponekad naivnog dizajnera nameštaja, kome je Keri slomila srce bar dva puta, a upitan zašto lik Ejdana nije uveo od samog početka, izvršni producent serije And Just Like That…, Majkl Patrik King, objasnio je za Deadline da je Keri u prvoj sezoni morala da se suoči sa mnogo toga, od kojih je najstrašnija bila smrt Zverke, pa bi Ejdan u prvoj sezoni bio previše za nju.

S obzirom na to da u poslednjim sekundama poslednje epizode serije And Just Like That… Keri u liftu ljubi svog kolegu, direktora podcasta Frenklina, vidimo da je spremna da nastavi dalje kad su u pitanju muškarci. Kakav će odnos imati sa Ejdanom, ostaje da vidimo, posebno ako se setimo njihove istorije iz Seksa i grada

Nakon što je odbila njegov verenički prsten, Keri je naletela na Ejdana na ulici u šestoj sezoni serije Seks i grad, kada ga je videla sa malenim sinom, a onda ponovo u filmu Seks i grad 2, u marketu u Abu Dabiju, gde su kasnije podelili strastveni poljubac za večerom (u to vreme Ejdan je bio tata troje dece).

Šta je bilo sa njegovom ženom Keti i šta će se dešavati sa zgodnim direktorom podcasta, saznaćemo u 2023.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Pročitajte još

Povezane teme

Muzika

Tipična mama: Rijana deli smešne snimke svoje bebe

"Dečak se ljuti jer ne ide na Dodelu Oskara".

Film

10 filmova i serija koje gledamo u martu

U duhu proleća, unosimo svežinu novim kinematografskim izdanjima.

Knjige

Kijanu Rivs napravio je strip po sopstvenom liku

A prva zemlja van Amerike koja je otkupila prava na objavljivanje je Srbija

Film

Snima se film o moćnom italijanskom paru Ferari

Jedni su ih poštovali skoro koliko i papu, a drugi mrzeli zbog despotizma

Knjige

Ko je Ani Erno, dobitnica Nobelove nagrade za književnost

82-godišnja književnica je prva Francuskinja koja je dobila prestižnu nagradu.