grazia

Film

Zverka se konačno pojavio na setu nastavka serije "Seks i grad" - a evo i prvih slika

Slika govori 1000 reči, a nama se čini da ova fotografija čak i peva. Dok u pozadini čujemo "Kad prave ljubavi ginu", "we couldn't help but wonder" da li su se od toksične ljubavi Keri i Zverka konačno otrovali.

Sa godinama, ljubavni parovi na koje smo se ugledali nam postaju sve smešniji, jer smo uz mnogo suza i znoja konačno naučili da pravimo razliku između zdrave i toksične veze. Iako su filmovi ovom kultnom paru koji je imao ogroman uticaj na pop kulturu "izvukli prosek", fanovi serije ipak pamte Keri i Zverku kao dve neverovatno dramatične i nestabilne individue. 

Od nekog ko drži cipele u rerni nismo ni očekivali pametnije odluke, pogotovo jer posle 6 sezona nezavisnog i uzbudljivog njujorškog života ona ipak shvata da ne može (ili ne želi) bez muškarca u svom životu. Dok je Zverka pokupio delove sebe i zalepio ih tako da liči na jednog pristojnog čoveka spremnog za brak, mi smo konačno dobili dva neverovatna filma puna duhovitih dijaloga, nestvarnih slika i kostimografiju koja je obeležila kraj prve decenije dvehiljaditih godina. Verujući u ovu gradaciju, mi očekujemo od ovog nastavka od 10 epizoda da ne bude ništa manje od spektakla.

Posle meseci nagađanja o tome da li će nastavak pod nazivom "And Just Like That..."  samo predstaviti kako izgleda svet pedesetih godinu žena koja se širom otvorile vrata ženske seksualnosti ili će se baviti i Kerinim ljubavnim životom, dobili smo odgovor kada smo videli prve slike sa seta na kojem se pojavio čuveni Zverka.

Skupljajući godinama detektivske veštine putem raznih serija, ne treba nam mnogo da zaključimo da će u ovih 10 epizoda Keri i Zverka prolaziti kroz dramatični period (Nimalo nam nije utešno shvatanje da se oni ne završavaju kad smo stariji). Sem toga, na setu je viđena i glumica koja igra lik Nataše, Zverkine bivše supruge, koja je predstavljena kao potpuno suprotnost kreativnoj i pomalo neurotičnoj Keri. Na sve to, dodajemo još i činjenicu da ona nosi aksesoar za kosu vrlo sličan onome koji je nosila u trenutku kada je Zverka ostavio pred oltarom.

Ono što znamo je da je premijera prve epizode planirana do kraja ove godine, kada ćemo imati priliku da vidimo da li prave ljubavi zaista ginu - i ako uginu da li su one prave.

Tekst: Tamara Mladenović
Fotografije: Profimedia

Pročitajte još

Povezane teme

Film

Glumici se toliko dopao porođaj da je rešila da postane dula

Amanda Sejfrid otkrila je da je rođenje deteta bilo nešto najbolje što joj se dogodilo u životu.

Film

Oskarovci žive duže?

Prema jednom istraživanju dobitnici Oskara, koji su danas živi, dočekaće 81. godinu, dok njihove kolege, bez prestižne nagrade, žive oko 5 godina manje.

Film

Kako je izgledala veza Džonija Depa i Amber Herd

Predstavljamo timeline odnosa dvoje glumaca koji se danas sude za porodično nasilje.

Film

Izlazak na večeru: Džoan Kolins zanosna u 89. godini

Glumica je sa suprugom večerala u losanđeleskom restoranu.

Film

Srećan 48 rođendan, Penelope Kruz!

Glumica koju trenutno gledamo u filmu "Specijalna projekcija" slavi 48. rođendan.

Film

“Muška” serija koju obožavaju i žene vraća se na male ekrane

Ukoliko tragate za novim serijalima koje ćete “bindžovati” u slobodno vreme, savetujemo vam da ovom obavezno date šansu.

Film

Juan Makgregor ponovo stao na ludi kamen

Glumac se oženio koleginicom, sa kojom je prošle godine dobio sina.

Film

Najopuštenija zvezda u Holivudu ili kako je Dženifer Garner proslavila 50. rođendan

Glumica je, u opuštenom izdanju, ceo dan pevala i primala poklone i čestitke.

Film

Sprema se četvrti nastavak Bridžit Džons

Rene Zelveger spremna za ulogu luckaste Engleskinje.