SCENA / Film

Neobičan par proslavio deset godina braka i obnovio zavete

Ljubavna priča između glumca Arona Tejlora-Džonsona (32) i režiserke Sem Tejlor-Džonson (55), koju mnogi nazivaju intrigantnom samo zbog razlike u godinama, traje već 13 godina.

Zaljubili su se kada je on imao 19, a ona 42, na snimanju njenog rediteljskog prvenca, Nowhere Boy, veridbu su objavili na londonskoj premijeri filma (2009), venčali su se tri godine kasnije, a ove godine, iako se većina kladila da ova veza neće uspeti, obnovili su bračne zavete.

Par koji je na venčanju uzeo oba prezimena – on je svom dodao njeno, a ona svom njegovo (“Želeo sam da budem deo nje, isto koliko je ona želela da bude deo mene”, izjavio je glumac), živi u Los Anđelesu i uz njene dve ćerke iz prvog braka, ima i svoje dve devojčice.

Premda ima neverovatno uspešnu karijeru – glumio je Bena u trileru ”Savage” Olivera Stouna, Grofa Vronskog u filmskoj adaptaciji Ane Karenjine, Reja Markusa u trileru Toma Forda ”Nocturnal Animals”, igrao u filmskom serijalu ”Osvetnici”, a uskoro izlazi I ostvarenje u kojem igra sa Bredom Pitom, ”Bullet Train”, Aron kaže da je sve to ništa u poređenju sa vezom koju je ostvario sa Sem.

Dogodila im se ljubav na prvi pogled, a on je u jednom intervjuu to objasnio sledećim rečima:

– Kada sam upoznao Sem, već sam živeo život koji je bio daleko bogatiji od života većine mojih vršnjaka i nisam se mogao povezati ni sa jednim od njih. A s njom sam odmah osetio da smo na istoj talasnoj dužini, ispričao je, a I Sem je nekoliko puta otkrila da veruje da njen suprug ima staru dušu i da je, čim ga je upoznala, znala da su srodni.

Aron se još uvek seća šta je njegova supruga imala na sebi kada ju je prvi put video, iako je to bilo na audiciji. Zaljubio se odmah, a na kraju snimanja joj je rekao, a da nisu bili ni na jednom dejtu, niti se poljubili, da će je oženiti.

– Sećam se toga vrlo, vrlo jasno. Znam tačno što je nosila. Belu košulju koju još uvek ima i koju baš volim. Definitivno mi je promenila život, iako ne na način na koji sam očekivao, ispričao je glumac za Harper’s Bazaar.

Da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana, dokazuje Aronova objava na instagramu povodom obnavljanja bračnih zaveta sa suprugom.

– Juče je bio najlepši mogući dan, letnji solisticij i naša deseta godišnjica braka. Obnovili smo zavete i potvrdili ljubav pred porodicom i najbližim i najdražim prijateljima. Bilo je to pravo slavlje ljubavi i sreće. Sami ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, celi moj svet, napisao je glumac u opisu fotografije. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram