SCENA / Film

Film

Strastveni poljubac Selene Gomez i Kare Delevinj u drugoj sezoni serije “Only Murders In The Building”

Huluova serija Only Murders In The Building, koju je, između ostalih, režirao, producirao i u kojoj igra Stiv Martin, zahuktava se u drugoj sezoni, za šta je najviše zaslužan poljubac koji se dešava između dve junakinje.

Kada se uzme u obzir da njih tumače Selena Gomez i Kara Delevinj, stvari postaju još luđe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RRIVE (@rrive.mx)

Uzbudljiva scena u kojoj se pevačica Selena Gomez i model Kara Delevinj strastveno ljube definitivno je obeležila drugu sezonu Only Murders In The Building, a sve se dešava u drugoj epizodi druge sezone, kada Selenin lik, Mejbl Mora, preduzima prvi korak dok sa Alis Benks, koju igra supermodel Kara, priča o umetnosti.

Kara otkriva da joj je ljubljenje sa Selenom išlo lagano.

 – Iskreno, to je bio najbolji projekat koji sam ikada uradila. Jednostavno nisam želela da se završi. Zaista mi se dopalo što mogu da predstavljam kvir zajednicu. Bilo je tako lako i prijatno, istakla je ona. 

Selena, pevačica i glumica, takođe je potvrdila da je uživala u radu sa Karom, posebno jer se njih dve druže poslednjih nekoliko godina.

– Poznajem je toliko godina… Iskreno, to je kao da radite s prijateljem iz detinjstva. Ona je urnebesna, a ja sam uživala, rekla je Selena za Entertainment Tonight.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram