grazia

Film

Sve što znamo o drugoj sezoni serije "Emili u Parizu"

Ako mi dozvoljavate da budem krajnje subjektivna, ali ipak blaga, "Emili u Parizu" mi definitivno nije najomiljenija serija na svetu - naprotiv. Da imam 20 i manje godina možda bih i poverovala u celu priču, ali ovako na pragu 30, hm, ne. Iako sam prvu sezonu serije odgledala u prilično kritičnom periodu života, jasno kao dan se sećam da sam prevrtala očima zbog klišea, a ipak, skrenula mi je pažnju sa tmurnog raspoloženja, što je valjda i bila poenta. I da, kraj je bio interesantan, što me sada i dovodi pred ovu temu - zanima me šta će se desiti u drugoj sezoni! 

Dakle, da, druga sezona će se desiti - Emili Kuper će ipak ostati još neko vreme u Parizu, uprkos prevelikoj samouverenosti, a premalom iskustvu u marketingu jer je uspela da očara i klijente, a ne samo zgodne muškarce sa kojima se viđala. Puka sreća ili američka genijalnost - nazovite to kako želite, ali činjenica je da je Emili ipak ostvarila neke impresivne rezultate zbog koje će imati priliku da nastavi u istom (boljem?) smeru, a možda i nauči koju reč francuskog. 

Trejler za drugu sezonu hit serije i dalje ne postoji, ali ono što postoji su isečci na raznim Instagram profilima:

Autor serije, Daren Star, otkrio je u jednom intervjuu da će se u nastavku serije pojaviti ista lica koja smo gledali i u prvoj sezoni, plus, dao je i nekoliko informacija o tome šta će se događati sa Emili - sve više i više će biti deo sveta u kome živi i radi, sve više će se prilagođavati Parizu, počeće da gradi pravi život tamo, a čini se da će biti i čvršće, obema nogama, na zemlji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Osim već poznatih likova i glumaca, u drugoj sezoni će se pojaviti i neki novi - britanski glumac Lusijen Laviskaunt, francuski glumac Arnaud Binard i dramski pisac nominovan za Tony nagradu Džeremi O. Haris. Lusijen Laviskaunt je dobio ulogu Alfija, sarkastičnog ali šarmantnog cinika iz Londona koji obožava da zadirkuje Emili, ali takođe izbegava da se previše udubi u francusku kulturu. Džeremi O. Haris će glumiti dizajnera Gregorija Eliota Duprea, dok će Arnaud Binard glumiti Laurenta Džija vlasnika noćnog kluba.

Osim Emilinog prilagođavanja Parizu, očekujemo i još drame u ljubavnom trouglu Emili-Gabriel-Kamila - zapravo, to je možda ono što svi sa najvećim nestrpljenjem čekaju! 

Druga sezona "Emili u Parizu" počela je da se snima u aprilu ove godine te smo već imali priliku da vidimo neke scene sa seta. Ono što je sigurno jeste da se neke stvari neće menjati, a to je upravo Emilin način oblačenja - mini haljine upadljivog printa, bucket šeširići, torbe za plažu od čijih boja nas bole oči, zanimljivi kupaći kostimi, šalovi i ogromne naočare za sunce samo su neki od detalja koji donose prepoznatljiv stil ove Amerikanke u francusku modnu prestonicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Na kraju, kada je reč o datumu početka emitovanja druge sezone, Netflix i dalje nije potvrdio tačan datum, ali veruje se da će to biti do kraja godine.

Voleli Emili ili ne - sigurno ćete želeti da je pogledate, makar da biste kasnije mogli da komentarišete šta je i kako moglo da bude bolje!

Fotografije: Profimedia, Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Povezane teme

Film

25 najboljih filmova 80-ih koje gledamo ovog vikenda

Nekako s jeseni osećate talas nostalgije? Izazivamo vas da pogledate neki od najboljih filmova osamdesetih.

Film

Novi jesenji filmovi koje jedva čekamo!

Pripremite svoje kalendare i zabeležite sledeće datume jer nam tada stižu novi omiljeni filmovi!

Film

Crveni kiosk, viršle i jogurt kao karta za putovanje kroz vreme

Šabački brunch za novinarsku projekciju filma Toma.

Film

Filmski klasici koje ćemo (ponovo) gledati ove jeseni

Tokom jeseni volimo da se ušuškamo u poznato - zato se rado vraćamo ovim filmovima.

Film

Pogledali ste petu sezonu serije "Money Heist" za jedan dan? Onda će vas ova ostvarenja oduševiti

Ako ste "izbindžovali" sve sezone popularne španske serije, predlažemo vam koje slične serije i filmove da pogledate sledeće.

Film

Počinje venecijanski filmski festival: Ovo su 8 najboljih naslova ikada!

Od Kurosave i japanske briljantne kinematografije do Sofije Kopole koja hipnotiše, donosimo vam najbolje od najboljeg!

Film

Pravite filmski maraton? Ovi filmovi iz više delova su savršeni za to!

Ono što je nekada bio sleepover sa drugaricama sada su filmski maratoni.

Muzika

Skrivena značenja iza kultnih pesama koja će vas šokirati

Znamo svaki takt ovih pesama - ali da li znamo zašto su nastale?

Film

5 domaćih filmova koji će imati premijeru do kraja 2021. godine

Naša domaća filmska scena često ume da bude zanimljivija od svetske. Tako će biti i ove jeseni, a evo šta nas sve čeka.

Film

Kako nas je serija "Sex/Life" navela da konačno oprostimo Ani Karenjini

Zbog serije "Sex/Life", zaključili smo kako smo mnogo slobodnijeg shvatanja nego što smo mislili - ili makar da to želimo da budemo.

Film

Dosadilo vam je da čekate nove sezone? Ovih 10 mini serija ćete pogledati u jednom danu

Ukoliko vam se ne vezuje za seriju na čije sezone ćete morati da čekate sezonama, ovih 10 mini serija su pravi izbor za vas.

Muzika

In the Mood for Love: Ovo su 50 najlepših ljubavnih pesama svih vremena

... koje obavezno treba da dodate na svoju plejlistu za romantično raspoloženje!