Film

U novom filmu Anđeline Džoli naći će se ljubav, rat i Tom Hardi

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli započinje rad na novom filmu koji će biti posvećen društvenoj temi.

Ovog puta Džoli će režirati biografski film o jednom od ključnih ratnih fotografa 20. veka, Donu Mekulinu, a glumiće ga Tom Hardi.

Počev od 1960-ih, Don Mekulin je radio kao dopisnik The Sunday Times-a i drugih glavnih novina i govorio je Britancima o vojnim sukobima i onome što se dešava na žarištima širom sveta. „Upravo sam odlučio da podsetim čitaoce svake nedelje ujutro da je život drugačiji, a ne svuda u svetu miran i srećan“, rekao je Don Mekulin o svom pristupu fotografiji u intervjuu.

1964. godine Don Mekulin je dobio prestižnu nagradu World Press Photo za izveštavanje o ratu na Kipru. Sada će se život fotografa pretvoriti u holivudski film zahvaljujući Anđelini Džoli.

"Drago mi je što imam priliku da snimim film o Donu Mekulinu“, kaže Džoli. - Svojevremeno me je osvojila njegova neustrašivost i humanost. Nadamo se da ćemo snimiti film koji će biti nepomirljiv poput Donovih fotografija i koji će govoriti o izvanrednim ljudima i događajima kojima je bio svedok. “

Očekuje se da će se film fokusirati na rat u Vijetnamu, stvaranje samoproglašene države Biafra; dotaknuće se teme ličnog života fotografa, uključujući krah njegove 22-godišnje veze sa prvom suprugom. Fotograf je i sam uveren da Džoli snima sjajan film. „Nakon što sam pogledao Anđelinin poslednji film o Kambodži i proveo tamo toliko vremena tokom rata, bio sam impresioniran koliko je moćan i tačan film snimila“, rekao je fotograf.

 

 

Povezane teme

Film

U nastavku serije "Seks i grad" biće predstavljene dve nove heroine

Nastavak kultne HBO Max serije "Seks i grad" fanovi sa nestrpljenjem očekuju.

Muzika

5 najlepših video snimaka Sade

Sade Adu je 16. januara proslavila 62. rođendan.

Film

Imamo li sledećeg Bonda?

Britanski glumac Rege-Žan Pejdž izbio je na vrh liste za agenta 007 jer jasno shvata kakav muškarac nam je uzor u 21. veku

Muzika

Svi lookovi Dženifer Lopez u novom spotu In The Morning

Dženifer Lopez je 2020. godinu završila neverovatnim novogodišnjim performansom, a početak 2021. godine je još očaravajući.

Film

Prada je kreirala kostime za film o Bili Holidej

„United States vs. Billie Holiday“ biografski film o legendarnoj džez pevačici Bili Holidej će biti objavljen 26. februara na platformi Hulu.

Muzika

Srušio je internet: novi izgled The Weeknda sa botoksom i filerima

Šta je nateralo muzičara da promeni, tačnije, unakazi svoj izgled?

Knjige

Šta ćete čitati u 2021?

Da li je digitalizacija „pojela“ čoveka?

Film

Ema Stoun je trudna

U decembru 2019. glumica Ema Stoun i njen partner Dejv Makari, režiser Saturday Night Live, najavili su veridbu, a u septembru 2020. održali su tajnu ceremoniju venčanja.

Knjige

Tri žene – Lisa Tadeo

U predgrađu Indijane upoznajemo Linu, domaćicu i majku dvoje dece, iz čijeg je desetogodišnjeg braka strasti nestalo, ako je ikada i bilo.

Muzika

Kakav poklon je Hari Stajls pripremio svim fanovima?

Muzički video koji podiže raspoloženje!

Film

Praznični i porodični sadržaji koji će vam ulepšati praznike

Idealno vreme za okupljanje porodice su upravo božićni i novogodišnji praznici. Nakon burne godine, na redu je vreme ispunjeno smehom, ljubavlju i nežnošću.  To je prilika da sumir...

Film

Seksi Deda Mraz: Dvejn Džonson sprema poklone

„Moj najbolji poklon si ti“

Film

Love & Anarchy – Nova švedska serija na Netflix-u

Ako želite da pogledate novu zanimljivu seriju, predlažemo da potražite seriju Love & Anarchy na Netflix-u.