Muzika

Demi Lovato objavila novi singl “I Love Me”i priznala da dugo nije volela sebe

Američka glumica i pevačica Demi Lovato u emisiji Elen Dedženeres predstavila je svoj novi singl “I Love Me” i govorila o svojim zavisnostima od alkohola i droge, kao i o bulimiji.

Kako je 27-godišnja Lovato priznala, prvi put se odlučila da vodi zdrav način života sa 19 godina. „Stoga sam postala trezna u doba kada mi, čak ni po zakonu, nije bilo dozvoljeno da pijem. Dobila sam pomoć koja mi je tada bila potrebna i koncentrisala sam se na jedno rešenje svih problema - trezvenost. Samo trezvenost. Stoga je moj ceo tim (sa kojim Demi više ne radi) preuzeo takav pristup, i mi smo to uradili. I nastavili smo s tim i dugo je funkcionisalo“, rekla je glumica i pevačica.

Ali vremenom je situacija za Lovato bila sve komplikovanija, prvo zbog poremećaja ishrane koji je imala od svoje devete godine. Situacija je bila sve gora i gore.

„U mom životu, samo sam osećala da je to tako i mrzim da koristim reč, ali osećala sam da je toliko ljudi oko mene koji sve kontrolišu. Kad bih noću boravila u hotelskoj sobi, izvadili bi telefon iz moje sobe kako ne bih mogla da nazovem dostavu, ili ako je u mojoj sobi bilo voće odneli bi, jer je bilo previše šećera. A da i ne spominjem kolače ... seća se Lovato.

Štaviše, dugo godina pevačica nije imala ni rođendansku tortu - bila je zadovoljna pitom sa kremom sa malo masti. Sve je to Lovato učinilo istinski nesrećnom, ali ovaj put nije dobila pomoć, što ju je dovelo do droge. A onda je pevačica hospitalizovana zbog prevelike doze droge (to se desilo u julu 2018.). Međutim, Lovato ne krivi svoj tim za činjenicu da je ponovo počela da pije i koristi drogu. Konačno, donosila sam odluke koje su me dovele do mesta na kojem se danas nalazim. Upravo su me moji postupci doveli u poziciju gde se nalazim ... I možete preći na drugu stranu. Ne zaboravite ovo. I dok preuzimate odgovornost, možete ići napred i naučiti da volite sebe onako kako zaslužujete", napominje zvezda.

Demi trenutno sarađuje sa producentom Skuter Brovnom. I ove godine, na svoj rođendan, uživala je u pravoj torti sa svojim novim timom i prijateljicom Arianom Grande. Lovato kaže da je sada mnogo srećnija i nastavlja da podseća sebe da joj ne treba alkohol, droga, hrana ili bilo šta drugo da bi se osećala dobro. Ljubav prema sebi jedna je od poruka njenog novog singla.

Poslušajte!

 

 

Povezane teme

Knjige

Carica – Elen Alpsten

Rođena kao vanbračna ćerka baltičkog siromaha, prelepa Marta je postala najmoćnija žena - koju je istorija zaboravila.

Muzika

Neobjavljene fotografije sa tajnog venčanja Bijonse

U čast godišnjice, fotografije je objavila majka legendarne pevačice!

Muzika

Kejti Peri i Orlando Blum otkrili su pol bebe

Lepe vesti podelili su sa svojim fanovima!

Knjige

Grazia preporučuje: Zavera Budala - Džon Kenedi Tul

Upoznajte Ignacija Ž. Rajlija, intelektualca nezainteresovanog za ljubav i zaposlenje, plemenitog krstaša u ratu sa američkim snom.

Muzika

Drejk je objavio spot za pesmu "Toosie Slide" i vodi nas u obilazak kuće

Za manje od jednog dana, video je uspeo da prikupi 1,5 miliona pregleda.

Muzika

Evrovizija 2020 će biti održana u formatu online koncerta

Uprkos činjenici da je Evrovizija ove godine zvanično otkazana zbog izbijanja korona virusa, organizatori su odlučili da obraduju fanove i organizuju online događaj.

Muzika

Šta gledati, slušati i čitati u karantinu? Selena Gomez je sastavila listu za fanove

Jedna od prednosti prisilne samoizolacije - slobodno vreme, koje uvek tako nedostaje.

Film

Poznati preporučuju šta da pogledate na festivalu MOJ OFF

Veliki broj domaćih kulturnih poslenika, uspešnih u različitim oblastima kulture i umetnosti, u trenucima kućne izoalacije prati Prvi Online filmski festival MOJ OFF.

Film

Erotski filmovi za gledanje sa partnerom kako biste probudili strast (dok traje policijski čas)

Seksi, vrući i romantični: erotski filmovi su tu kako bi probudili strast.

Film

10 filmova za gledanje kada ste tužni (za podizanje raspoloženja)

Deset filmova za gledanje kada ste tužni, jer ne postoji ništa lepše od filma koji bi vam odvratio pažnju i vratio dobro raspoloženje.

Film

Kanski filmski festival odložen je prvi put u svojoj istoriji

Francuski Oskar će biti održan najverovatnije tokom leta!

Film

Duhoviti citati legendarne lepotice Đine Lolobriđide

Đina Lolobriđida je italijanska glumica poznata po svojoj lepoti, čija je slava bujno cvetala sredinom dvadesetog veka.

Film

#Ostanikodkuće: filmovi za one koji vole modu

U ovim nedeljama kada je potrebno ostati kod kuće, zašto ne pogledati (ili ponovo pogledati) neke od najlepših modnih filmova?