grazia

Muzika

Ovaj album želimo da slušamo tokom jeseni!

Od upečatljivih, urbanih pop ritmova do prodornih i emotivno upečatljivih balada, novi album "Four Seasons of Love" čini savršenu playlistu ove jeseni. Engleska pevačica, tekstopisac i kompozitor, poreklom iz Rusije, Ana Shine, objavila je svoj prvi album početkom 2021. godine.

Album donosi emotivnu priču u kojoj svako godišnje doba prikazuje različite faze veze - proleće je prva faza kada ljubav cveta; leto predstavlja intenzivnu ljubav i strast; jesen je doba u kome se pojavljuju prve sumnje, a zima je faza u kojoj ljubav nestaje. Od svog objavljivanja, album "Four Seasons of Love" je samo na Spotify-u imao preko 800.000 strimova.

"Glavna poruka ovog albuma nije da se plašite zaljubljivanja i skrivate emocije, već da živite i uživate u svakom trenutku!", objašnjava Ana Shine.

Album je rezultat plodne saradnje sa Davidom Grantom i Elliotom Kennedijem, legendarnim tekstopiscem i producentom, koji su radili sa Celine Dion, Spice Girls i Take That. Na albumu se nalaze uspešni singlovi poput romantične numere "Lights Out" i urbanog popa "Cover Me", koji su već stekli preko dva miliona pregleda na različitim platformama, kao i novih balada poput "Can't Stop The Rain" i "Edge of Dreams".

Tokom svog muzičkog putovanja, Ana se bavi ljubavnim temama i različitim partnerskim odnosima. Ona uzdiže slušaoce energijom i emocijom, koja je privukla pažnju na raznim radio stanicama i striming platformama u Velikoj Britaniji i Evropi.

Retko se pridržavajući određenog žanra, Ana često eksperimentiše sa popom, R&B-em, hip-hopom i plesom. "Muzika je moj život jer provodim većinu svog vremena okružena njom. Pišem pesme, plešem, pevam, to me motiviše i ne vidim sebe kako radim nešto drugačije", ističe Ana.

Ana se pozicionirala kao intrigantan izvođač sa više lica, a svojim poslednjim albumom od 14 pesama jasno nam je da je ona ta koju ćemo slušati ove jeseni!

Poslušajte album "Four season of Love" ovde.

Pročitajte još

Povezane teme

Film

Da li je zaista zasluženo? Ovo je najbolja glumica u 2021.

"Sve ovo zaista dugujem vama", izjavila je prilikom preuzimanja nagrade.

Film

Filmska rekapitulacija: Najbolja ostvarenja u 2021.

Dodajemo ih na listu filmova za gledanje!

Film

Oskar 2022: Pogledajte odmah 10 filmova koji se smatraju favoritima

Naredna, 94. dodela Oskara zakazana je za 27. mart 2022. što je sasvim dovoljno vremena da se posvetimo otkrivanju novih naslova i navijanju za svoje favorite.

Film

Crveni tepih sa premijere novog domaćeg filma “Nebesa”

Neobična filmska alegorija Srđana Dragojevića je nakon svetske imala i svoju beogradsku premijeru.

Film

Srećan jubilarni 60. rođendan, Meg Rajan!

Tokom 90-ih, Meg Rajan je bila kraljica američkih romantičnih komedija.

Knjige

15 hit knjiga koje mi obožavamo, a kritičari ne mogu da smisle

Bestseleri koje vam književni eksperti nikada ne bi preporučili.

Film

Dvostruka premijera filma "Južni vetar 2": Miloš Biković i Jovana Stojiljković predvodili na crvenom tepihu

Premijerno prikazivanje drugog dela hit-filma "Južni vetar" pod nazivom "Ubrzanje" sinoć je privuklo veliku pažnju domaće javnosti.

Film

Premijera prvog dugometražnog filma o razvoju domaćih brendova

Marketing mreža, u saradnji sa dme.video produkcijom, snimila je prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju domaćih brendova, pod nazivom "Kupili su vas zauvek".

Film

Leticija Kasta povodom nove uloge: Percepcija majke treba da se promeni

Glumica je govorila o okovima koji se pripisuju majčinstvu.

Film

Areta Frenklin: Glas za "Respect"

Igrani film o Areti Frenklin je stigao, a sama kraljica soula je, malo pred kraj, odabrala glumicu koja će je igrati. Da li je bila u pravu?

Film

Misija plavuše sa Harvarda: Kako je Riz Viterspun ponela titulu najbogatije i najmoćnije glumice

Riz Viterspun je majstor da napravi dobro iz loših okolnosti, što joj je donelo Forbsovu titulu najbogatije i najmoćnije glumice u filmskoj industriji.