SCENA / Muzika

Muzika

Zašto je Rijana supermama

Kao da prošlog prolća nije prvi put postala majka, Rijana i dalje niže poslovne uspehe. Dok se još vrti njena nova pesma, ona se uveliko sprema za nastup na SuperBowlu i vodi svoj brend. Uz sve to, superzvezda popa ne samo da je dobra majka svom sinu, nego uspeva da mu sačuva privatnost, tako da o njemu još uvek ne znamo mnogo. Ona sama otkriva samo toliko, da je njen sin srećna beba i da je naročito raduje kada joj se nasmeši. Tada sve nestaje, pa i umor.

Ona je ujedno razbila naviku nekadašnjih mama da uspore karijeru čim zaljuljaju kolevku, tako što je učinila potpuno suprotno. Rijanini poslovni podvizi su veći nego ikada.

TV emisija Savage x Fenty Vol. 4 povodom godišnje modne revije njenog istoimenog brenda okupila je velika imena poput Kare Delavinj, Džoan Smols, Irine Šajk, a ponosna zvezda je rekla: –  Predvino je. To je jedna od onih stvari za koje kažete da želite da ih učinite, ali logistika je nemoguća. Ipak, uspeli smo to da uradimo. Uvek je izazovno nadmašiti prethodnu godinu. Sledeća godina će, u stvari, biti glavni izazov jer je ove godine bio tako odličan nastup i ne znam kako ćemo to nadmašiti. Ali, moraćemo da pokušamo – istakla je ona. Zapravo, nagoveštava ona, pravu snagu joj daje majčinstvo, to što zna da je na kraju dana očekuje 5-mesečni sin koga je dobila s zgodnim reperom Asapom Rokijem. Zbog sina razmišlja i o dizajniranju dečije kolekcije odeće.

Tekst: Milica Đ. 

Fotografije: Profimedia, Instagram