SCENA / Muzika

Šakira objavila novu emotivnu pesmu sa sinovima

Prvom pesmom koju je objavila nakon razvoda od Žerarda Pikea, uspela je da uzdrma javnost, prikazujući svoju jačinu nakon muževljeve preljube. Sada, Šakira ima novu pesmu kojom emotivno nokautira svog bivšeg ali i čitav svet, jer ovog puta, dok peva o razvodu i duševnoj šteti koju joj je prouzrokovao, ona uza sebe ima sinove Milana i Sašu.

U spotu za novi-hit-u-najavi “Acróstico”, muzička zvezda sedi za klavirom sa dečacima, dok peva o rastanku sa njihovim ocem, selidbi na drugi kraj sveta i njenim suzama dok ih pakuje u nekad srećnom domu u Barseloni, ali i jedinoj želji da joj deca budu srećna.

Milan i Saša, pored sviranja klavira sa mamom, učestvuju i u pevačkom delu. Takođe, vokalno talentovani, dečaci pevaju o tome kako su oni mamina podrška. Na snimku se vide i igračke koje čekaju da budu spakovane u kutiju, detalji iz dečije sobe, stare fotografije – na kojima se nigde ne pojavljuje njihov otac…

“Ove godine Milan je napisao pesme koje su me naterale da plačem od radosti, a Saša je sate posvetio klaviru, otkrivajući svoj glas”, napisala je Šakira prilikom objave nove pesme. “Obojica su bili uz mene u studiju i nakon što su preslušali ovu pesmu posvećenu njima tražili su da budu deo svega.”

Da li je ovo još jedna osvetnička pesma ili ogoljavanje duše – procenite sami u narednom videu:

Foto: Profimedia,

Video: Youtube

Priredila: T.M