SCENA / Muzika

Muzika

Selena Gomez prošetala sa novim dečkom

Već nekoliko nedelja šuška se o vezi Selene Gomez, koja trenutno snima treću sezonu serije Only Murders in the Building, i muzičara Endrua – Drua Tagarta, koja je sad, zahvaljujući revnosnim paparacima koji su ih uslikali u izlasku, i to dok se drže za ruke, zvanično i potvrđena.

Selena i Endru uslikani su dok izlaze iz restoran-bara Torrisi u Sohou, u Njujorku, izgledajući kao da im nimalo ne smeta što su ispred njih kamere reportera. 

Ovo nije prvi put da je Selena uslikana u izlasku sa Druom – par, o čijoj vezi sada postoji i Instagram stranica, “uhvaćen” je prvi put na kuglanju, na koje su otišli sa prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @drewandselena

Selena, glumačka zvezda od malih nogu, za razliku od mnogih kolega ne drži svoj život podalje od očiju javnosti – sa svojim emotivnim partnerima posećuje javna dešavanja i vrlo otvoreno govori o svojim mentalnim stanjima (nedavno je izašao dokumentarac u kojem je podelila detalje o svojoj borbi sa depresijom), a poznato je da je bila u vezi sa pevačicam Džastinom Biberom i Vikendom.

Druov privatni život je dosad bio manje interesantan javnosti od Seleninog, ali je poznato da je pre pevačice bio u vezi sa ćerkom Stiva Džobsa, manekenkom Evom Džobs.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram