Sve fotografije Dženifer Lopez i Bena Afleka koje su obeležile 2021. godinu

Jedna od stvari koja je zasigurno obeležila 2021. godinu je obnovljena veza Dženifer Lopez i Bena Afleka, nakon 17 godina od raskida. Ubrzo nakon kraha pevačicine veridbe sa Aleksom Rodrigezom i glumčeve veze sa španskom koleginicom Anom de Armas, dvoje starih ljubavnika potražili su utehu jedno u drugome.

Prvi put viđeni su početkom godine, na zajedničkom odmoru u Montani. Naime objektivi paparaco kamera uhvatili su popularan par tokom vožnje džipom u zimskom odmaralištu gde Ben ima kolibu. Obožavaoci kulta zvanog Benifer čvrsto su verovali da je ovaj dvojac ponovo zajedno – i bili su potpuno u pravu.

Ubrzo potom par je prestao da se krije, razmenjujući nežnosti u javnosti, da bi se prvi put (nakon 17 godina) ponovo pojavili zajedno i na crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala.

I dok smo mi pokušavali da dešifrujemo šta nam ovog puta otkriva ljubavni govor tela Dženi i Bena (o čemu možete više da pročitate OVDE), slavni par izgurao je godinu do samog kraja. Da li ćemo u 2022. godini još jednom gledati J.Lo u belom ostaje nam da vidimo, a do tada se osvrćemo na momente kojima su Benifer obojili godinu za nama.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.