grazia

Lifestyle

Šta nam otkriva ljubavni govor tela Dženifer Lopez i Ben Afleka?

Najomiljeniji par godine, koji je iznenadio javnost obnovom svoje veze nakon neočekivanog kraha velike ljubavi koja je trebalo da bude krunisana brakom, izgleda zaljubljenije nego ikada ranije. Zajedničkim pojavljivanjem u Veneciji povodom 78. Filmskog Festivala još jednom su dokazali da su ovog puta poprilično ozbiljni u svojim namerama i da ne planiraju da staju.

Dženi se pojavila u sofisticiranoj beloj Valentino haljini od čipke. Gornji deo krasio je detalj u vidu mašna-kravate, dok joj je struk isticao tanak kaiš. Donji deo - plisirana suknja midi dužine, dodao je svu raskoš ovom look-u.

Kao neizostavan modni detalj nosila je zlatne alke i crne naočare za sunce, a čitav izgled zaokružila je crnim sandalama sa kaišem oko članka. Za razliku od nje, Ben je bio nešto ležernije odeven u outfitu kojim je dominirala crna boja.

Dok su hodali ka taxi-čamcu koji ih je prevozio do smeštaja nisu ispuštali ruku jedno drugome. Sa ovim gestom nastavili su i dok su se penjali na plovno vozilo. Ben se potrudio da svojoj dragoj ne ispusti ruku ni na jedan sekund prilikom ukrcavanja.

Tokom čitave vožnje sedeli su zagrljeni, razmenjujući nežnosti. Ako ste mislili da se ovo završilo kada su stigli u apartman – pogrešili ste. Na terasi smeštaja, nastavili su da iskazuju svoju bliskost i zaljubljenost senzualnim zagrljajima.

Foto: Profimedia

Tekst: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako Simpsonovi proriču sve što nam se desilo?

Za tri decenije postojanja serija o najpoznatijoj crtanoj porodici predvidela je mnoge događaje, od Trampovog ulaska u Belu kuću do Grete Tunberg. Scenaristi otkrivaju kako im to p...

Lifestyle

Zašto vam treba sladak doručak?

Ako ste kao mali navikli na musli i mleko, neće vam biti teško da jedete američke palačinke ili slatke prženice ujutru.

Lifestyle

Najbolji znaju zašto: Ukinite Instagram, počnite da pišete dnevnik

Kako vam svakodnevno beleženje utisaka o stvarima koje vam se događaju, bilo da vas pritiskaju ili raduju, može preokrenuti život.

Lifestyle

Kako izgleda univerzitet za seks biznis?

Svet je dobio prvu zvaničnu školu za radnice u industriji za odrasle, ali se među hiljadama brucoša beleže i mnogo drugi koji žele da postanu uspešni preduzetnici.

Lifestyle

Najbolji memoari koje ćete pročitati: Majkl Džej Foks

Nova knjiga Majkla Džej Foksa sa takvim humorom pripoveda o teškim životnim izazovima da je kritičari smatraju prekretnicom u žanru memoara.

Lifestyle

Putujte Srbijom i ostvarujte popuste na svakom koraku

Uz bezbrižno plaćanje, stvarajte nove uspomene!

Lifestyle

Da li želite da spavate kao beba? Zavirite u londonsku "utrobu"!

Dizajniran da oponaša sigurnost majčine utrobe, ovaj krevet pruža savršen san daleko od kuće.

Lifestyle

Kako se vodi ljubav u 21. veku?

Novi pogledi na komunikaciju među partnerima menjaju mnogo toga.

Lifestyle

Mali vodič za bezalkoholna pića sa ukusom alkohola

Šta da pijete u izlasku, ako ne želite alkohol?

Lifestyle

Tek kada vas ona fotografiše možete reći da ste uspeli!

Eni Lebovic nije samo fotograf, ona je slikarka snažnih duša.

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!