Šta nam otkriva ljubavni govor tela Dženifer Lopez i Ben Afleka?

Najomiljeniji par godine, koji je iznenadio javnost obnovom svoje veze nakon neočekivanog kraha velike ljubavi koja je trebalo da bude krunisana brakom, izgleda zaljubljenije nego ikada ranije. Zajedničkim pojavljivanjem u Veneciji povodom 78. Filmskog Festivala još jednom su dokazali da su ovog puta poprilično ozbiljni u svojim namerama i da ne planiraju da staju.

Dženi se pojavila u sofisticiranoj beloj Valentino haljini od čipke. Gornji deo krasio je detalj u vidu mašna-kravate, dok joj je struk isticao tanak kaiš. Donji deo – plisirana suknja midi dužine, dodao je svu raskoš ovom look-u.

Kao neizostavan modni detalj nosila je zlatne alke i crne naočare za sunce, a čitav izgled zaokružila je crnim sandalama sa kaišem oko članka. Za razliku od nje, Ben je bio nešto ležernije odeven u outfitu kojim je dominirala crna boja.

Dok su hodali ka taxi-čamcu koji ih je prevozio do smeštaja nisu ispuštali ruku jedno drugome. Sa ovim gestom nastavili su i dok su se penjali na plovno vozilo. Ben se potrudio da svojoj dragoj ne ispusti ruku ni na jedan sekund prilikom ukrcavanja.

Tokom čitave vožnje sedeli su zagrljeni, razmenjujući nežnosti. Ako ste mislili da se ovo završilo kada su stigli u apartman – pogrešili ste. Na terasi smeštaja, nastavili su da iskazuju svoju bliskost i zaljubljenost senzualnim zagrljajima.

Foto: Profimedia

Tekst: T. Mišović