Neka tajna bude otkrivena: Šon Pen se oženio mladom australijskom glumicom

Šon Pen se u tajnosti venčao sa svojom devojkom, 28-godišnjom australijskom glumicom Lejlom Džordž, posle tri godine zabavljanja.

Par je “razotkrila” supruga producenta Majka Medevoja. Na Instagramu je objavila senzacionalnu vest: „Tako smo srećni zbog Lejle Džordž i Šona Pena, koji su se tek venčali. Volimo vas. Hvala vam što ste nam postali porodica. Na sedmom smo nebu! Velika je sreća pronaći pravog partnera, pravu ljubav koja svet menja na bolje. Suđeno vam je da budete zajedno.”

Dakle, ovo je treći brak za Šona Pena. Prethodno je bio oženjen Madonom i Robin  Rajt. U nedavnom intervjuu glumac je priznao da u vezama može biti “vrlo teško”. Nazvao je Lejlu “glavnom ženom u životu”.

Podsetimo se da je pre nje Šon imao dugu vezu sa Šarliz Teron; par je čak bio veren, ali nije se usudio preduzeti glavni korak.

Za romansu Pena i Lejle Džordž saznalo se na jesen 2016. godine. Par se retko pojavljuje zajedno u javnosti, ali oboje priznaju da su beskrajno srećni. Uzgred, najstarija ćerka glumca, Dilan Pen, godinu dana je starija od svoje mlade maćehe. Ali ljubav novopečenih supružnika ne podleže predrasudama.