Pod toskanskim suncem: Svi detalji sa venčanja Nine Seničar i Džej Elisa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

U toskanskom gradiću San Casciano, okruženi vinogradima i maslinjacima, Nina Seničar i Džej Elis venčali su se u čarobnoj vili Mangiacane.

Ceremonija, koja se odigrala pre 10 dana, držana je u strogoj tajnosti do juče, kada je Vogue objavio ekskluzivne fotografije sa venčanja. Oduvek su znali da će se venčati u Italiji jer je to bila prva zemlja koju su zajedno posetili.

Lokaciju su odabrali još 2019, za kada je venčanje bilo i zakazano, no usled pandemije koju je Italija najviše i osetila, odložili su ga za 2020. Potom se desio i smrtni slučaj u porodici, te je treća sreća usledila 9. jula 2022. Na pozivnicama, koje su poslate još pre par meseci, zato je pisalo: Third time the charm!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apuje Kalu (@apuje)

Nina je poželela jednostavnu svilenu venčanicu bez suvišnih detalja u vidu čipke i šljokica, klasične, elegantne i vanvremenske estetike. Zato se obratila Dolce & Gabbani, čiji je stilista Apuje Kalu u potpunosti razumeo Nini sveden stil, kreirajući sofisticiranu raskoš sa korsetom u topu i voluminoznom suknjom sa dubokim prorezom koji je otkrivao mladinu nogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viewpoint PR (@viewpoint.pr)

Džej takođe je bio odeven u custom made Dolce & Gabbana bordo odelo, sa koordinisanim mokasinama brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Ellis (@jayrellis)

Ninin nakit imao je posebnu simbolikudijamantske minđuše bile su “nešto pozajmljeno” od prijateljice, dok je bakin prsten predstavljao “nešto staro”. Za make up bila je zadužena dugogodišnja prijateljica mlade, srpska šminkerka Mina Abramovič.

U duhu zalazećeg toskanskog sunca, kada je ceremonija održana, dress code zvanica bio je: zemljani tonovi. Rakija je bila neizostavni aperitiv na početku večere, gde je Nina zamolila sve zvanice da popiju tradicionalno srpsko piće, koje je ostalo senzacija čitave noći.

Ipak, najveću pažnju pobrala je Ninina i Džejeva ćerkica, Nora koja je imala posebnu ulogu na venčanju svojih roditelja, posipajući cvece do oltara.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.