grazia
X

U fokusu

Dženifer Lopez postala je gospođa Affleck

Dženifer Lopez i Ben Aflek zvanično su se venčali! Intimna ceremonija odigrala se u Las Vegasu ovog vikenda.

Nakon što su dobili licencu za venčanje, par je razmenio zavete na ponoćnoj ceremoniji 16. jula u Little White Wedding Chapel u Vegasu. Jutro nakon, Dženifer je odabrala omiljenu platformu, personalizovan newsletter On The Jlo, gde je podelila sve detalje – uključujući video i fotografije, pod nazivom „Mrs. Jennifer Lynn Affleck“

Na eksluzivnim snimcima, mlada je pokazala dve haljine. Tradicionalna venčanica, koju je opisala kao „old movie“ haljinu, zatvorena u topu i istaknutog struka, širila se u suknji, dok je elegantan dijamantski dizajn krasio čitavom dužinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear)

Drugu venčanicu, sa potpisom Zuhair Murad-a, imala na samoj ceremoniji u kapeli. Dugih rukava i  golih ramena, raskošna haljina od čipke bila je nadograđena dugačkim velom od tila, čije je rubove krasio rad od čipke – koordinisane sa haljinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Perle Trash (@perle_trash)

„Uradili smo to. Ljubav je prelepa. Ljubav je divna. I ispalo je da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva“, napisala je gospođa Aflek.

“Upravo ono što smo želeli. Prošle noći odleteli smo za Vegas, čekali u redu za licencu sa četiri druga para, zajedno praveći priču u glavnom gradu za venčanja.”

“Umalo nismo zakasnili, ali kapela je graciozno ostala otvorena još nekoliko minuta, dozvolivši nam da napravimo nekoliko fotografija u roze kadilaku, koji je nekada koristio i sam kralj rokenrola (ali da smo hteli i Elvisa na slikama, morali bismo poprilično da doplatimo, plus on je uveliko spavao)”, nastavila je priču.

U kapeli, paru su se pridružile mladina majka i 14-godišnji blizanci Ema i Maks. “Pred najboljim svedocima, u haljini iz starih filmova i Ben u jakni koju je pronašao u ormaru, pročitali smo naše zavete u maloj kapeli i razmenili burme koje ćemo nositi do kraja života. Na kraju, ispalo je najbolje venčanje koje smo mogli da imamo.”

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Libido na akciji

Industriji seksualnog wellnessa predviđa se globalni rast, meren desetinama milijardi dolara. Vreme je da se upoznate s ovim pokretom ako već niste.

U fokusu

Najupečatljviji nastupi sa Super Bowla svih vremena

U susret muzičko-sportskom spektaklu koji nas očekuje za samo 2 nedelje, predstavljamo vam najbolje performanse muzičkih zvezda koji su ikada nastupili na pauzi tokom poluvremena

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena - kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Kejti Peri i Miranda Ker prisustvovale su gala manifestaciji u Los Anđelesu.

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima