U FOKUSU / U fokusu

U fokusu

Sada je zvanično: Paris Hilton se udaje

Glumica, pevačica i bivša naslednica carstva Hilton je 17. februara proslavila  40. rođendan.

Na svoj rođendan, Paris je odlučila da podeli sa pretiocima na Instagramu važan događaj za nju – dobila je ponudu za brak od svog partnera, biznismena Kartera Reuma.

Veridba para dogodila se 13. februara na jednom od privatnih ostrva.

„Tako sam uzbuđena zbog sledećeg poglavlja u svom životu i zbog toliko pouzdanog partnera“, rekla je Paris. „Naš odnos je ravnopravan. Činimo jedno drugo boljim. Čekanje se isplatilo! “

Nakon što je Paris izgovorila sudbnosno „Da“, par je otišao na fotografisanje na plaži. Na romantičnim snimcima pored okeana, Paris pozira u sjajnoj beloj haljini sa V-izrezom, a graciozna tijara Loschy krasi joj glavu. Reum je svojoj verenici poklonio dijamantski prsten smaragdno rezanog dizajna koji je dizajnirao Jean Dousset, praunuk legendarnog Louisa Cartiera.

 Paris Hilton i Karter Reus upoznali su se pre nešto više od godinu dana. Par se prvi put zvanično zajedno pojavio 5. januara na Zlatnom globusu. Od tada su nerazdvojni. Kao što primećuju njeni prijatelji, zahvaljujući karantinu, ona i Karter su se posebno zbližili i bolje upoznali.

“Kao neko ko je stalno putovao, dobila sam priliku da ostanem kod kuće i preispitam ono što mi je bilo važno. Moja veza i vreme sa Karterom bili su mi poklon”, kaže Paris Hilton.