Tajni hobi Kejt Midlton: Pokušala je i nije uspela – ali ne odustaje

Pored tenisa i fotografije, vojvotkinja Kejt Midlton ima i tajni hobi, u kojem nije baš uspešna.

Najlepše fotografije dece Kejt Midlton i princa Vilijama su došle upravo iz objektiva njihove mame, koja u svoje slobodno vreme ne ispušta fotoaparat iz ruke. Ona takođe neguje i ostale hobije poput tenisa u kojima je odlična, a često je možemo videti u prvom redu na Vimbldon turnirima. Kejt je poznata i kao vrsna kuvarica, svojoj bašti posvećuje i ljubav i pažnju, a nedavno je priznala i da voli da pravi svoj med. 

Kada je posetila Narodni muzej istorije u Južnom Kensingtonu, ona je lokalnu decu iznenadila teglom meda koji je sama napravila i rekla im da svaki put kad vide pčelu se zahvale na divnom medu koji one prave.

Ipak, postoji jedan hobi za koji je ona priznala da joj ide užasno loše – a to je štrikanje.

Kada je bila u poseti organizaciji koja se bavi brigom o starijima, bake su joj ponosno pokazivale svoje ručne radove. Ona im je priznala da je pokušala princu Džordžu, koji je treći u liniji nasleđivanja prestola, da ištrika džemper, ali i da je pokušaj bio poprlično neuspešan. 

“Kada se Džordž tek rodio, želela sam da mu ištrikam džemper, ali mi se na pola puta pletivo potpuno raspalo. To je zaista jedna neverovatna veština”, priznala je Kejt koja je kasnije bake zamolila i za po koji savet. 

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia