grazia

U fokusu

9 starih fotografija koje dokazuju da su Dženifer Lopez i Ben Aflek bili srećniji ranije

Čak i ako baš ništa ne znate o vezi između trenutno najpopularnijeg para na planeti, stvari vam svakako mogu postati jasnije ukoliko pogledate nekolicinu njihovih zajedničkih fotografija.

Svakako još više, ako vam otkrijemo par važnih detalja ove veze koji su poznati javnosti. Jedan od njih je onaj koji seže dve decenije unazad, nakon njihovog raskida - pevačicina izjave o tome koliko joj je ova veza zapravo značila.

Kada sam ga prvi put ugledala pomislila sam: ok, to je to. Kada smo raskinuli jako teško sam to podnela. Razlaz se dogodio u momentu kada sam mislila da smo jedno drugom odaniji više no ikada i da ćemo ostatak života provesti zajedno. To je bilo prvi put da mi je zaista, istinski slomljeno srce. Osećala sam se kao da mi je neko iščupao srce iz grudi. Pokušala sam da pronađem utehu u drugoj osobi, nekoga ko će mi pružiti pažnju i utešiti me u momentima usamljenosti. Marc se u mom životu pojavio tri dana nakon što je trebalo da izgovorim “Da” drugom muškarcu ispred oltara”, bila je iskrena J.Lo, povodom priče o raskidu sa Benom Affleckom, koji se dogodio uoči njihovih priprema za venčanje, 2003. godine.

Par se upoznao na snimanju filma Gigli 2001. godine, u trenutku kada je Jennifer bila udata za svog tadašnjeg supruga Crisa Juda. Međutim, oboje: i Ben i Jennifer, tvrde da se među njima nije ništa konkretnije dogodilo dok pevačica nije okončala svoju vezu sa Crisom, ali da su svakako postali sjajni prijatelji i da su se zbližili u tom periodu.

Sveopšta gungula oko njihove veze bila je ogromna sa obe strane Atalntika, a par tvrdi kako je ovaj pritisak imao i te kako uticaja na oboje, pogotovo kada su počeli sa planovima za venčanje.

Naime, bajkoviti momenti nestajali su jedan za drugim, ponajviše zarad činjenice kako je moralo da se razmišlja o nekoliko lokacija, jer su dve morale biti tajne.

Bilo kako bilo, događaji kojima su prisustvovali u tom periodu, intervjui koje su davali zajedno, ali i odvojeno, te naposletku i zajedničke fotografije, govore o samo jednoj stvari: Ben i Jennifer bili su zaljubljeni jedno u drugo preko ušiju.

Sudeći po snimcima koje imamo priliku da vidimo trenutno, to se nije promenilo - makar ne na prvi pogled.

Ukoliko obratite pažnju, videćete da se jasno uočava distinkcija u odnosu na fotografije od pre dve decenije, kada je par prvi put bio u vezi, te na one koje imamo priliku da vidimo poslednjih par meseci. Jennifer i Ben sada znaju da ne mogu izbeći paparace i protiv toga ne samo da se ne bore, već im zadovoljno poziraju, koliko god da je potrebno.

Čak i mudro uparuju svoje stajlinge, a reklo bi se i namenski pojavljuju na mestima na kojima znaju da će biti fotgrafisani.

U stranim medijima uveliko se spekuliše o mogućoj nameštaljci za javnost, ne bi li se u ovom slučaju medijska pažnja usmerila na Bena i njegove projekte, koji su značajno u zapećku već neko vreme. Takođe, rast popularnosti ni jednoj javnoj ličnosti nikada nije škodio.

Da li je tako ili ne, ostaje da vidimo, ali ponašanje para svakako jeste pomalo sumnjivo, iako je sa druge strane nesumnjiva naklonost definitivno prisutna - sa obe strane. 

Prosudite sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer (@bennifer_02)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer (@moodof90.s)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer (@moodof90.s)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer (@bennifer_02)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO LIFE (@briskoard)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO LIFE (@briskoard)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer(@moodof90.s)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer (@bennifer_02)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat (@jlodiary)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer(@bennifer_02)

Foto: Profimedia, Instagram

Tekst: M. Bunčić

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Porodično stablo Guči: Ko su članovi modne imperije?

Baš kao feniks, i Guči je više puta morao da izgori da bi se ponovo izdigao iz pepela, a ovo ciklično ponavljanje istorije traje sada već tačno 100 godina.

U fokusu

Madona još jednom dokazuje da je oličenje seksa, ali ljudima to smeta - zašto?

Madona mora da počne da se ponaša u skladu sa svojim godinama, glasi samo jedan od brojnih negativnih komentara.

U fokusu

Budućnost je prisutna: Novi broj magazina Grazia od danas je u prodaji!

Finale godine je pred vratima i u decembarskom broj magazina Grazia nudimo vam nešto drugačije.

U fokusu

Redak selfi Džulije Roberts nosi važnu poruku o zahvalnosti

Džulija Roberts podelila je svoju fotografiju na Instagramu kako bi obeležila američki praznik Dan zahvalnosti.

Intervju

Amer Mohamad - Eklektika u službi futurizma

Inspirisan nadrealizmom, živopisnim bojama i vibrantnim motivima fotograf Amer Mohamad vodi nas na vanvremensko modno putovanje.

U fokusu

Ovo je Eva: Ćerka Stiv Džobsa koja neće naslediti njegovo bogatstvo

To nije sprečilo Evu da živi luksuznim životom, a sa svojim dosadašnjim dostignućima, verovatno je i više nego spremna da napravi ime za sebe.

U fokusu

Udaje se Dženifer Lopez?

“Znate me, ja sam romantična.”