grazia

U fokusu

Sve ljubavne veze Amber Herd

Džoni Dep nije jedina poznata ličnost sa kojom se zabavljala Amber Herd. Pre nego što se udala za glumca, sa kojim se sada sudi za klevete i porodično nasilje, viđala se i sa devojkama, a nakon Depa imala je muškarce kao što su Ilon Mask, glumac Džejms Franko, kolekcionar umetnosti Vito Šnabel.

Poslednju vezu imala je sa Bjankom Buti, glumicom i rediteljkom, a magazin Page Six napravio je listu svih njenih ljubavi, koju prenosimo u celosti.

Tasja van Re

Glumica se sa fotografkinjom zabavljala tokom 2008. Romansa je bila intenzivna, a Herdova je navodno promenila prezime u van Re. 2009, Amber je uhapšena zbog nasilnog ispada prema partnerki, na aerodromu u Sijetlu. Godinama kasnije, Reova je za magazine US Weekly rekla da se radilo o nesporazumu. Par se rastao 2012, kada je Amber počela da se viđa sa Džonijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tasya van Ree (@tasyavanree)

Džoni Dep

Nakon što su se upoznali na setu 2009. godine, na filmu Rum Diaries, Džoni i Amber počeli su da se viđaju 2011. Par se venčao 2015, Amber je nakon godinu dana podnela papire za razvod braka, koji je okončan 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nodeppnolife

Ilon Mask

Uprkos optužbama da je prevarila Džonija sa Maskom, odnosno da se viđala sa preduzetnikom dok je još bila u braku, Herdova insistira na tome da je sa Ilonom počela da se viđa tek nakon razvoda – i svog i njegovog, od glumice Talule Rajli.

Par je raskinuo posle godinu dana, u avgustu 2017, da bi nakon pet meseci opet viđen zajedno. 2018. su se zaista rastali, a neimenovani izvor rekao je za magazin Page Six da je Mask rešio da okonča stvari, a da je Amber bila okej sa tim jer tajming za njih dvoje nije bio dobar.

Vito Šnabel

Nekoliko meseci nakon što je raskinula sa Maskom, Amber je viđena sa poznatim trgovcem umetnina, Vitom Šnabelom (sa kojim se zabavljala Hajdi Klum, a šuškalo se da je sa njim u vezi, nakon razvoda od Bredlija Kupera, bila i Irina Šajk). Zabavljali su se oko godinu dana i rastali zbog razdvojenosti.

Andres Masćijeti

Herdova je počela da se zabavlja sa filmskim rediteljem u maju 2019, a i ovu vezu je završila za manje od godinu dana. Ništa nije poznato o njihovoj romansi.

Bjanka Buti

Vezu sa glumicom i rediteljkom Amber je započela 2020 (živele su zajedno tokom karantina) i takođe se završila nakon godinu dana (u decembru 2021). List Mirror pisao je da je ovu romansu ubila razdvojenost – devojke su se rastale nakon što su nekoliko meseci provele odvojeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @biancabutti

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

6 zdravstvenih benefita terapije crvenom svetlošću

Najnoviji wellness trend, koji bi mogao da reši sve vaše psiho-fizičke probleme.

U fokusu

Svi smo osobe u razvoju: Posetite jedinstvenu izložbu u Galeriji Štab

Izložbu dokumentarnih fotografija, čije otvaranje je pratila i revija, možete pogledati do 17. marta.

U fokusu

10 neverovatnih žena koje su ostavile neizbrisiv istorijski trag

U susret 8. martu , prisećamo se onih koje su rušile predrasude i činile čuda za prava žena

U fokusu

Nova energija: Martovsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Novoj energiji, novim impulsima u životu, posvetili smo broj koji je pred nama.

U fokusu

Ko su bile prave ratnice crne Sparte

Ženske elitne trupe iz ilmova Žena kralj, Vakanda zauvek i Crni panter NISU HOLIVUDSKA FANTAZIJA.

U fokusu

Ko je prava žena?

Preplavljeni smo modelima osoba kakve moramo da budemo ako želimo da uspemo u životu, a u srži svih, kriju se rodni stereotipi.

U fokusu

Fotografije koje obećavaju srećan kraj: Keri Bredšo i Ejdan Šo u strastvenom zagrljaju

Ljubavna priča glavne junakinje Seksa i grada, zahuktava se u II sezoni nastavka And Just Like that.