U fokusu

Bijonse je angažovala "trenera samopouzdanja" za svoju ćerku Blu Ajvi

Bijonse i Džej Zi su preduzeli korake kako bi osigurali da njihova ćerka Blu Ajvi bude puna samopouzdanja.

Bijonse i Džej Zi jedan su od najuspešnijih parova u svetu muzike, a svoj talent preneli su na svoju najstariju ćerku Blu Ajvi. Devojčica, koja ima samo 8 godina, već je proslavila svoj prvi milion mesečnih pregleda na Spotifyju i nominovana je za BET za svoju pesmu „Brown Skin Girl“.

Za Blu Ajvi odrastanje u senci dva muzička titana poput mame Bijonse i tate Džej Zija uopšte ne predstavlja problem: ne samo zbog njenog talenta, već i zahvaljujući svakodnevnim sesijama sa trenerom za samopouzdanje.

Bijonse ima cilj da nauči svoju decu kako da upravljaju sopstvenim životima, zbog čega su angažovali trenera samopouzdanja za Blu Ajvi kad je imala samo 5 godina. Kao i svaka majka, Bijonse želi najbolje za svoje troje dece.

Iako ona može ponuditi mali finansijski luksuz mališanima, pevačica je odlučna i voljna ih je naučiti dragocenim životnim lekcijama još dok su mladi. Bijonse uči Blu Ajvi da u životu može biti ko god želi, može stvoriti sopstveno nasleđe, bez obzira na boju svoje kože, poreklo ili versku orijentaciju. Pored toga što je svoju decu podučavala osnovnim životnim lekcijama, Bijonse je takođe preduzela korake kako bi osigurala da ona ne odrastu bez samopouzdanja.

Prema izvoru, Blu Ajvi svakodnevno se sastaje sa trenerom za samopouzdanje: „Kroz zabavne aktivnosti kao što su crtanje, ples i čitanje, devojčica uči da poznaje žensku snagu i da je izražava onako kako smatra prikladnim“.

U početku je Blu Ajvi bila veoma stidljiva, ali ovi susreti sa trenerom učinili su je mnogo ekstrovertnijom. Sada drugi roditelji koji su prijatelji Bijonse takođe žele da angažuju trenera za svoje ćerke.

 

Povezane teme

U fokusu

Megan Markl govorila je otvoreno o gubitku bebe

Život Megan Markl i princa Harija ne može se nazvati smirenim i stabilnim

U fokusu

Tužna princeza: 11 dokaza da Dajana nije bila srećno udata

Život poznatih ljudi je težak jer se ni dobro ni loše ne može sakriti od znatiželjnih očiju.

U fokusu

Pre i posle: poznati i plastične operacije

Da li vam se ikada desilo da listate stare slike koje poznati neretko objavljuju na društvenim mrežama i da potom budete ubeđeni da je neko od njih imao neki estetski zahvat na svo...

Intervju

Za ljubitelje skijanja - Nove staze i gondola na Kopaoniku

U toku su završni radovi na gondoli od Brzeća do Malog Karamana i intezivno se priprema zimska sezona, i sve to nakon uspešno završene letnje sezone tokom koje su oboreni rekordi p...

Intervju

Ekskluzivni intervju sa Anastasiom Everall

Anastasija Everal, jedna od glavnih junakinja u nastavku filmskog hita koji smo dugo čekali, govori za Grazia.rs

U fokusu

Amal Kluni dobija specijalnu novinarsku nagradu

Nagradu će supruzi Džordža Klunija uručiti glumica Meril Strip.

U fokusu

Intervju sa Natalie Dahn

Oduvek mi je prioritet bio da budem "kapetan sopstvenog broda", čije ostvarenje sam videla u sferi biznisa i ekonomije, čime sam počela s mnogo strasti da se bavim u Berlinu.

U fokusu

Supermodel Krisi Tajgen uradila je tetovažu u znak sećanja na dete koje je izgubila

Crtanje na telu sa najžalosnijim i najdirljivijim značenjem.

U fokusu

Stiže „rijaliti šou“ o Dejvidu i Viktoriji Bekam

Dejvid i Viktorija Bekam potpisali su ugovor sa Netfliks-om za seriju koja će otkriti pozadinu njihovog porodičnog života.

U fokusu

Skarlet Johanson i Kolin Džost su se venčali

Par je za venčanje napravio neobičan poklon!