grazia

U fokusu

Bijonse objavljuje nov album: Donosimo vam sve pojedinosti

Tokom vikenda, Bijonse je davala nagoveštaje o svom novom albumu. Zadirkivala je fanove pitajući „Šta je B7?“, izazivajući sveopšti haos i konfuziju. A onda je sredinom nedelje odlučila da prense vest na koju su svi čekali: nove pesme nam stižu.

Album nosi naziv Renaissance. Obožavaoci, trenutno, mogu unapred da poruče album i kupe misteriozne kutije pune određenih stvari. Za sada, ploča sadrži 16 numera. Oni koji su preslušali album opisali su ga kao žestok, što će i javnost moći da proceni od 29. jula za kada je najavljeno njegovo puštanje.

U cover priči za Harper's Bazaar iz 2021, pop diva nagovestila je da želi da se ovaj album iskoristi kao određena vrsta bega. „Mislim da smo svi spremni da pobegnemo, putujemo, volimo i ponovo se smejemo. Osećam renesansu (renaissance) i želim da budem deo negovanja tog bekstva na svaki mogući način.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ovo je poslednji, 7. po redu, Bijonsin studijski album, od objavljivanja njenog remek dela Lemonade iz 2016. U međuvremenu, objavila i zajednički album Everithing Is Love sa svojim suprugom Džej Zijem, Homecoming: The Live Album sa njenog nastupa na Coachella 2018. i The Lion King: The Gift soundtrack za istoimeni film, kao i Black Is King, vizuelni album zasnovan na pomenutoj numeri.

Foto: Profimedia, Instagram

Priedila: T.M.

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Ima li dejta bez aplikacije?

Istražujemo da li je moguće pronaći ljubav bez digitalnih posrednika i kako to učiniti

Intervju

Branko Rosić: U društvu nesvakidašnjeg junaka

Iako je završio studije mašinstva, tom profesijom se nikada nije bavio. Ljubav ga je odvela najpre u muziku i pank, potom u novinarstvo, i konačno, među književnike

U fokusu

Ko je pravi Mr Big: Ejdan, Zverka ili Stiv?

U susret drugoj sezoni “I samo tako”, zahuktala se rasprava oko toga ko je idealan muškarac u panteonu Seksa i grada.

Intervju

Ida Prester: Nasmeši se kad me vidiš

“Osnovni recept je: radi na sebi i svom okruženju, usreći koga možeš, ostavi zrno dobre energije gde god je moguće. Ono što ne možeš promeniti, samo pusti, ne fokusiraj se na to”

U fokusu

Prijanka Čopra Džonas ekskluzivno za magazin GRAZIA: "Konačno dobijam uloge koje sam oduvek želela"

Od Bolivuda do Holivuda, Prijanka Čopra Džonas osvojila je svet. A tek je počela...

U fokusu

Design by superhuman: Veštačka inteligencija preuzima vlast, od mode do filma i advertajzinga

Kada su pre četrdeset godina u akcionom klasiku Terminator mašine preuzele vlast, beše to čista utopija. Danas računari zaista dizajniraju, zaljubljuju se, čak dižu ljude iz mrtvih...

U fokusu

Femicid u Srbiji nije novost, ali jesu načini kojima se protiv njega borimo

Femicidi se često dešavaju upravo kada žena napusti nasilnika, kada on izgubi kontrolu i moć koju je imao nad njom

Intervju

U Srbiji se ženski glas ubrzano budi i naširoko čuje

Iva Parađanin, osnivačica podkasta Tampon Zona, govori o feminizmu danas, borbi za ženska i ljudska prava i njenoj perspektivi u budućnosti

U fokusu

Koje slavne ličnosti će prisustvovati Met Gali 2023?

U trenutku kada je objavljeno da će tema ovogodišnje Met Gale biti „In Honor of Karl“, najveći modni događaj godine još nestrpljivije isčekujemo.

U fokusu

Đovani Boldini: Slikar ženske duše

Izložba u Italiji, sa više od osamdeset portreta plemkinja, ističe sposobnost majstora Đovanija Boldinija ne samo da uhvati lik svojih modela, nego i da ih podvrgne psihoanalizi