grazia

U fokusu

Bolji frajer od tate? Patrik Švarceneger danas proslavlja 28. rođendan

Mali Patrik Švarceneger više nije mali! Sin poznatog glumca Arnolda Švarcenegera danas proslavlja 28. rođendan i u to ime se podsećamo nekih od njegovih najboljih izdanja koja nam dokazuju da je izrastao u opasno dobrog frajera. No, da li je bolji od tate?

Inače, Patrik je po profesiji takođe glumac, bavi se i modelingom, a uz to je i preduzetnik. Odmalena je sa tatom vežbao da glumi pa je tako već sa 10 godina dobio manju ulogu u filmu "The Benchwarmers", dok je kasnije glumio u filmovima "Izgubljeni u ljubavi", "Ponoćno sunce" i drugim. Sa 15 je pokrenuo svoju liniju odeće, a kao model radio je za najveće modne brendove kao što su Ralf Loren i Armani. 

Zanimljivo je da je preko svoje majke Marije Šriver član porodice Kenedi - unuk je predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džona Kenedija i američkih senatora i bivših predsedničkih kandidata Roberta Kenedija i Teda Kenedija.

Patrik Švarceneger se zabavljao sa pevačicom Majli Sajrus u periodu od 2014. do 2015, da bi od 2016. otpočeo vezu sa modelom Abi Čempion koja i dalje traje.

Srećan rođendan, Patriče!

Foto: Instagram

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Da li zaista želimo da gledamo Keri Bredšo sa novim muškarcem?

Nedavno objavljene slike sa seta "And Just Like That" prikazuju kako Sara Džesika Parker ljubi novog lika koji je uneo najviše pometnje među fanovima, do sada...

U fokusu

Ženske priče iz Avganistana: Koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi?

Dok žene širom zemlje beže i pokušavaju da se sakriju, donosimo vam priče o Avganistankama koje su pokazale koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi.

U fokusu

Džoni Dep i Miloš Biković okupili srpski glumački krem na promociji zajedničkog projekta

Mladi srpski glumci prisustvovali su događaju u centru Beograda u čast animirane serije sa Depom kao jednim od glavnih likova.

U fokusu

Ne sanjamo: Džoni Dep privatnim avionom stigao u Beograd

Razlog je promocija glumčeve nove serije koju je producirala kompanija Miloša Bikovića.

U fokusu

Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Gvinet Paltrou ponovo oduševljava svojim poslovnim potezima!

U fokusu

Mesec borbe protiv raka dojke: Zbog čega je #RozeOktobar najvažnija tema svakog dana oktobra?

Rak dojke je najčešći oblik karcinoma i mesec borbe protiv ove bolesti ima za cilj podizanje svesti o učestalosti oboljenja i važnosti prevencije i pregleda, odnosno rane dijagnost...

U fokusu

Omaž slavnoj majci: Retko pojavljivanje ćerke Nikol Kidman i Toma Kruza oduševilo javnost

Retko pojavljivanje ćerke bivšeg bračnog para kojim je demonstrirala novi izgled.