grazia
X

U fokusu

Džesika Alba otvoreno o odlasku na psihoterapiju sa ćerkom tinejdžerkom

Postavlja se pitanje "Kako mogu da nađem svojoj deci kao majka i budem najbolji roditelj?“ 

U nastojanju da “destigmatizuje” proces i podstakne druge da ga isprobaju, Džesika Alba nedavno je govorila o odlasku na terapeutske seanse sa svojom najstarijom ćerkom.

46-godišnja glumica otkrila je da su 13-godišnja Onor i ona poslednje dve godine odlazile na terapiju kako bi naučile bolje da komuniciraju, a samim tim i bolje razumeju jedna drugu.

Govoreći o razlozima zbog kojih je odlučila da podeli intimne detalje svog porodičnog života, Alba je za magazine People izjavila: "Mislim da to onda čitav proces čini manje strašnim za druge.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

O terapijskom putu kroz koji prolazi radi zdrave porodične komunikacije glumica je rekla: "Postavlja se pitanje "Kako mogu da se nađem svojoj deci kao majka i budem najbolji roditelj?“ (...) Zaista ne postoji univerzalni recept. Samo sam želela da budem tu za nju.”

Džesika je ranije otkrila da je njena odluka o odlasku na terapiju proizašla iz želje da ima bolji odnos sa svojom decom nego što je ona imala sa svojim roditeljima.

Alba ima troje dece sa suprugom Kešom Vorenom, koji je bio podrška tokom čitavog procesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

"Borim se da svoju 13-godišnjakinju ne tretiram kao malo [dete] … Moja tendencija je da ih odgajam kao da su male“, rekla je ona i objasnila da pokušava da prilagodi svoje roditeljske tehnike.

"Počela sam da idem na terapiju sa njom [Onor] kada je imala 11 godina. Za mene, razlog je bio to što sam osećala da je moj odnos sa roditeljima trpeo jer nisu znali kako da komuniciraju sa mnom.”

"Nisam želela da se to dogodi sa Onor pa smo zajedno išle na terapiju“, zaključuje glumica i preduzetnica.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Libido na akciji

Industriji seksualnog wellnessa predviđa se globalni rast, meren desetinama milijardi dolara. Vreme je da se upoznate s ovim pokretom ako već niste.

U fokusu

Najupečatljviji nastupi sa Super Bowla svih vremena

U susret muzičko-sportskom spektaklu koji nas očekuje za samo 2 nedelje, predstavljamo vam najbolje performanse muzičkih zvezda koji su ikada nastupili na pauzi tokom poluvremena

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena - kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Kejti Peri i Miranda Ker prisustvovale su gala manifestaciji u Los Anđelesu.

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima