grazia
X

U fokusu

Evo šta Gvinet Paltrou misli o vezi Dženifer Lopez i Bena Afleka

Kada je u pitanju veza Dženifer Lopez i Bena Afleka, ruku na srce, najmanje je bitno šta misli javnost - dok su neki potpuno oduševljeni ovom "podgrejanom" ljubavlju, neki prevrću očima na svako njihovo pojavljivanje koje izaziva ogromnu pažnju. No, mnogo je značajnije dobiti blagoslov od bivših partnera, što se fenomenu Benifer desilo već dvaput, doduše, oba puta od strane Benovih partnerki. 

Nakon što su mediji počeli da šuškaju o obnovljenoj romansi, a paparaci da beleže sve više i više fotografija starog-novog para, Dženifer Garner, sa kojom je Ben bio u braku od 2005. do 2018. i sa kojom ima troje dece, odmah je izjavila kako ga podržava jer mu želi ono što je najbolje za njega. Uz to, daleko joj je važnija sreća njene dece koja nije nimalo ugrožena budući da je Ben divan otac.

Drugi blagoslov stiže i od strane Gvinet Paltou sa kojom je Ben sa pauzama bio u vezi od 1997. do 2000. godine, nakon čega je i počeo da se zabavlja sa Džej Lo. 

Naime, nakon što se Benifer par pojavio na crvenom tepihu prvi put od 2003. godine, na Filmskom festivalu u Veneciji, sva pažnja medija bila je usmerena na njih, a naročito na poglede i poljupce koje su razmenjivali i koji ukazuju na to da im ovoga puta odlično ide, uprkos onima koji i dalje sumnjaju u to da je njihova ljubav iskrena. 

Marijel Hen, koja je bila zadužena za predivna izdanja sa crvenog tepiha pevačice i glumca, na svom Instagram profilu je objavila fotografije para ispod kojih je, na opšte oduševljenje javnosti, osvanuo i komentar koji je ostavila Gvinet, a koji kaže: Okej, ovo je slatko.

Gvinet je dobila nekoliko odgovora na svoj komentar koji su mahom bile poruke oduševljenja što je ispala takva carica i "odobrila" vezu svog bivšeg, dok je bilo i onih koji su je pitali da li je ozbiljna i da li joj Ben nedostaje.

Uglavnom, Gvinet je rekla svoje.

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Libido na akciji

Industriji seksualnog wellnessa predviđa se globalni rast, meren desetinama milijardi dolara. Vreme je da se upoznate s ovim pokretom ako već niste.

U fokusu

Najupečatljviji nastupi sa Super Bowla svih vremena

U susret muzičko-sportskom spektaklu koji nas očekuje za samo 2 nedelje, predstavljamo vam najbolje performanse muzičkih zvezda koji su ikada nastupili na pauzi tokom poluvremena

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena - kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Kejti Peri i Miranda Ker prisustvovale su gala manifestaciji u Los Anđelesu.

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima