grazia

U fokusu

Evo šta Gvinet Paltrou misli o vezi Dženifer Lopez i Bena Afleka

Kada je u pitanju veza Dženifer Lopez i Bena Afleka, ruku na srce, najmanje je bitno šta misli javnost - dok su neki potpuno oduševljeni ovom "podgrejanom" ljubavlju, neki prevrću očima na svako njihovo pojavljivanje koje izaziva ogromnu pažnju. No, mnogo je značajnije dobiti blagoslov od bivših partnera, što se fenomenu Benifer desilo već dvaput, doduše, oba puta od strane Benovih partnerki. 

Nakon što su mediji počeli da šuškaju o obnovljenoj romansi, a paparaci da beleže sve više i više fotografija starog-novog para, Dženifer Garner, sa kojom je Ben bio u braku od 2005. do 2018. i sa kojom ima troje dece, odmah je izjavila kako ga podržava jer mu želi ono što je najbolje za njega. Uz to, daleko joj je važnija sreća njene dece koja nije nimalo ugrožena budući da je Ben divan otac.

Drugi blagoslov stiže i od strane Gvinet Paltou sa kojom je Ben sa pauzama bio u vezi od 1997. do 2000. godine, nakon čega je i počeo da se zabavlja sa Džej Lo. 

Naime, nakon što se Benifer par pojavio na crvenom tepihu prvi put od 2003. godine, na Filmskom festivalu u Veneciji, sva pažnja medija bila je usmerena na njih, a naročito na poglede i poljupce koje su razmenjivali i koji ukazuju na to da im ovoga puta odlično ide, uprkos onima koji i dalje sumnjaju u to da je njihova ljubav iskrena. 

Marijel Hen, koja je bila zadužena za predivna izdanja sa crvenog tepiha pevačice i glumca, na svom Instagram profilu je objavila fotografije para ispod kojih je, na opšte oduševljenje javnosti, osvanuo i komentar koji je ostavila Gvinet, a koji kaže: Okej, ovo je slatko.

Gvinet je dobila nekoliko odgovora na svoj komentar koji su mahom bile poruke oduševljenja što je ispala takva carica i "odobrila" vezu svog bivšeg, dok je bilo i onih koji su je pitali da li je ozbiljna i da li joj Ben nedostaje.

Uglavnom, Gvinet je rekla svoje.

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Da li zaista želimo da gledamo Keri Bredšo sa novim muškarcem?

Nedavno objavljene slike sa seta "And Just Like That" prikazuju kako Sara Džesika Parker ljubi novog lika koji je uneo najviše pometnje među fanovima, do sada...

U fokusu

Ženske priče iz Avganistana: Koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi?

Dok žene širom zemlje beže i pokušavaju da se sakriju, donosimo vam priče o Avganistankama koje su pokazale koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi.

U fokusu

Džoni Dep i Miloš Biković okupili srpski glumački krem na promociji zajedničkog projekta

Mladi srpski glumci prisustvovali su događaju u centru Beograda u čast animirane serije sa Depom kao jednim od glavnih likova.

U fokusu

Ne sanjamo: Džoni Dep privatnim avionom stigao u Beograd

Razlog je promocija glumčeve nove serije koju je producirala kompanija Miloša Bikovića.

U fokusu

Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Gvinet Paltrou ponovo oduševljava svojim poslovnim potezima!

U fokusu

Mesec borbe protiv raka dojke: Zbog čega je #RozeOktobar najvažnija tema svakog dana oktobra?

Rak dojke je najčešći oblik karcinoma i mesec borbe protiv ove bolesti ima za cilj podizanje svesti o učestalosti oboljenja i važnosti prevencije i pregleda, odnosno rane dijagnost...

U fokusu

Omaž slavnoj majci: Retko pojavljivanje ćerke Nikol Kidman i Toma Kruza oduševilo javnost

Retko pojavljivanje ćerke bivšeg bračnog para kojim je demonstrirala novi izgled.