grazia
X

U fokusu

H&M Grupa proizvodi zaštitnu opremu za bolnice

Kako bi se pridružili borbi u sprečavanju širenja COVID-19 pandemije, H&M Grupa je odlučila da svoje proizvodne pogone upotrebi za proizvodnju lične zaštitne opreme, koja će biti poslata bolnicama i zdravstvenim radnicima.

H&M Grupa će iskoristiti svoj kapacitet lanca snabdevanja, uključujući široko rasprostranjenu nabavku i logističke mogućnosti, kako bi što pre počela da isporučuje zaštitnu opremu. Timovi kompanije u lancu snabdevanja širom sveta sada kolektivno podržavaju ovu inicijativu za podršku zemljama i zajednicama širom sveta.

Nakon što se CEO H&M Grupe, Helena Helmersson, obratila Evropskoj Uniji kako bi bolje razumela potrebe i ponudila pravu pomoć kompanije, H&M Grupa je odmah počela sa pripremama za proizvodnju lične zaštitne opreme za zdravstvene radnike.

“Korona virus dramatično pogađa apsolutno svakog od nas, a H&M Grupa, poput mnogih drugih organizacija, daje sve od sebe kako bi pomogla u ovoj neverovatnoj situaciji. Ovo vidimo kao prvi korak u našem pružanju pomoći. Svi smo zajedno u ovome i tako moramo pristupiti ovom problemu, da bismo ga što pre i što bolje savladali”, izjavila je Anna Gedda, direktor sektora održivosti H&M Grupe.  

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Libido na akciji

Industriji seksualnog wellnessa predviđa se globalni rast, meren desetinama milijardi dolara. Vreme je da se upoznate s ovim pokretom ako već niste.

U fokusu

Najupečatljviji nastupi sa Super Bowla svih vremena

U susret muzičko-sportskom spektaklu koji nas očekuje za samo 2 nedelje, predstavljamo vam najbolje performanse muzičkih zvezda koji su ikada nastupili na pauzi tokom poluvremena

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena - kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Kejti Peri i Miranda Ker prisustvovale su gala manifestaciji u Los Anđelesu.

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima