grazia

U fokusu

Jeziva scena u kojoj Megan Markl umire poput Dajane prikazana u novom TV filmu

Novi film o poznatom paru je u svoj zaplet ubacio i smrt Megan Markl, što je naišlo na ogromnu osudu javnosti.

Život Princa Harija i Megan Markl je po treći put inspirisao produkcijsku kuću "Lajftime" da snimi film o njima. Samo što su ovog puta, sebi dali malo veću umetničku slobodu - film počinje sa scenom u kojoj glumica/vojvotkinja umire u saobraćajnoj nesreći baš kao i njena svekrva koju nikada imala priliku da upozna. Iako morbidnost dosta dobro prolazi u modernom vremenu, ovaj put odluka javnog mnjenja je bila jednoglasna - neke granice ipak ne treba prelaziti.

U svom intervjuu sa Oprom Vinfri, koji je takođe prikazan u filmu, princ Hari jeste izjavio da je jedan od razloga zašto su on i njegova supruga odlučili da napuste kraljevsku porodicu njegov strah da će se istorija ponoviti. Ipak, "Lajftajm" je njegove reči shvatio previše bukvalno i glumica Sidni Morton koja daje lik Megan Markl umire u saobraćajnoj nesreći dok je paparaci bestidno slikaju, a Hari stiže prekasno.

Film započinje ovom scenom, pa se ono što smo pretpostavili ispostavilo tačnim - ta scena je bila samo Harijev san. Svejedno, fanovi su se pobunili, kako Dajanini tako i fanovi Megan Markl. Korišćenje tragedije da za potrebe (niskobudžetnog) filma je naišlo na osude javnosti, ali ne i na bojkot filma koji sada svi hrle da pogledaju.

Još jednom, videli smo da je svaki marketing dobar marketing. 

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Da li zaista želimo da gledamo Keri Bredšo sa novim muškarcem?

Nedavno objavljene slike sa seta "And Just Like That" prikazuju kako Sara Džesika Parker ljubi novog lika koji je uneo najviše pometnje među fanovima, do sada...

U fokusu

Ženske priče iz Avganistana: Koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi?

Dok žene širom zemlje beže i pokušavaju da se sakriju, donosimo vam priče o Avganistankama koje su pokazale koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi.

U fokusu

Džoni Dep i Miloš Biković okupili srpski glumački krem na promociji zajedničkog projekta

Mladi srpski glumci prisustvovali su događaju u centru Beograda u čast animirane serije sa Depom kao jednim od glavnih likova.

U fokusu

Ne sanjamo: Džoni Dep privatnim avionom stigao u Beograd

Razlog je promocija glumčeve nove serije koju je producirala kompanija Miloša Bikovića.

U fokusu

Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Gvinet Paltrou ponovo oduševljava svojim poslovnim potezima!

U fokusu

Mesec borbe protiv raka dojke: Zbog čega je #RozeOktobar najvažnija tema svakog dana oktobra?

Rak dojke je najčešći oblik karcinoma i mesec borbe protiv ove bolesti ima za cilj podizanje svesti o učestalosti oboljenja i važnosti prevencije i pregleda, odnosno rane dijagnost...

U fokusu

Omaž slavnoj majci: Retko pojavljivanje ćerke Nikol Kidman i Toma Kruza oduševilo javnost

Retko pojavljivanje ćerke bivšeg bračnog para kojim je demonstrirala novi izgled.